fbpx
Variert småhusbebyggelse

Strømnesåsen

– Nytt boligområde skal utvikles i Råde

BTA:

BRAS:
Antall leiligheter/boliger
FASILITETER

Sydvendt beliggenhet, Vestvendt beliggenhet

Type

Variert småhusbebyggelse

Status

Planlagt

På Strømnesåsen i Råde, rett ved stasjonsområdet, er planleggingen i full gang for det som vil bli et betydelig, nyanlagt boligfelt. Med naturlig strategisk beliggenhet er stedet perfekt tilpasset pendlere. Råde kalles ofte «bygda mellom byene» og både E6, togspor og hovedferdselsårene mellom de større østfoldbyene slynger seg gjennom det vakre kulturlandskapet. Kommunen har omfattende kyststripe til såvel Vansjø som Oslofjorden med tilhørende, fantastisk turterreng. Råde kan også by på et spennende og aktivt kultur- og idrettsliv.

Et smørøye for pendlere

Råde kalles ikke bygda mellom byene uten grunn. Med sin strategiske plassering er det vitale tettstedet nabo med hovedfartsårene innen såvel jernbane som bil. Kort og effektiv tilgang til E6 gir deg svært overkommelig reisetider – enten vi snakker hovedstad, østfoldbyene eller naboland og kontinentet.

Jernbanen er nærmeste nabo til Strømnesåsen, og er i så måte et opplagt alternativ for deg som pendler til jobb. Råde stasjon har vært i kraftig utvikling i forhold til antall reisende de senere årene og er betydelige bygget ut for en aktiv fremtid. Stasjonen når du enkelt til fots eller på sykkel.

Paradis for barnefamilier

En fantastisk beliggenhet gir familien et trygt eldorado med naturen utenfor dørstokken. Et svært godt utbygget nett av turstier og grusveier gjør utforsking til en fryd – både til fots, på sykkel eller ski.

Sommer, sol og populære badestrender er en kort biltur unna. Enten du velger sjø og saltvann eller Vansjø, som med norges lengste ferskvanns strandlinje er en betydelig friluftsressurs. Her finner du hundrevis av spennende badesteder og uendelige muligheter med kano, eller båt. For ikke å snakke om tursko eller skøyter på vinterstid.

Byggherre
Prosjektutvikler
Solid Prosjekt AS
Arkitekt
Entrepenør
Området
Velkommen til Strømnesåsen i Råde. Her, over et stort område, planlegges det en storstilt utbygging med ettertraktede tomter for eneboliger, ferdigstilte eneboliger og rekkehus. Strømnesåsen vil kjennetegnes av landlig idyll med høy tilgjengelighet og topp infrastruktur.
Adresse

Vil du vite mer? Ta kontakt!

Hans Magnus Lutnæs

Prosjektutvikler
Solid Prosjekt

M: +47 916 73 666
E: hans.magnus.lutnes@solid.no

Vi har enda mer å by på. Ta en titt på våre andre prosjekter.

Ha en fortsatt fin søndag!