fbpx
Flerfamilie i trekonstruksjon

Stasjonsveien 5, Rygge

– Spennende leilighetskompleks sentralt i Rygge

BTA:

2436

BRAS:
20
Antall leiligheter/boliger
FASILITETER

Sydvendt beliggenhet, Boder, Carport

Type

Flerfamilie i trekonstruksjon

Status

Ferdigstilt

Spennende leilighetskompleks beliggende sentralt på Halmstad i Rygge, nærmere bestemt Stasjonsveien nr 5. Boligprosjektet består av 20 tiltalende borettslagsleiligheter med særdeles god og praktisk arealutnyttelse.

Leilighetene har en særdeles arealeffektiv planløsning og inneholder.: Flislagt entre, gang, stue m/pipe for montering av peisovn, kjøkken med åpen løsning til stuen og utgang til vestvendt uteplass, stort flislagt bad/vaskerom, 2 soverom samt innvendig bod. Til leilighetene følger også romslig sportsbod og carport.

Leilighetene er fordelt på 2 bygg med 10 leiligheter og utgjør sammen med det flotte grende-/aktivitetshuset et meget koselig boligtun. Her har utbygger og arkitekt i felleskap lyktes særdeles godt i å skape et boområde som er tilrettelagt for trivsel for alle. Utbygger har gått så langt at man bygger et eget grendehus for beboerne, der man kan:
•Ha familie og kjente på besøk i sameiets felles aktivitetshus som ligger maks et halvt steinkast unna din egen boenhet.
•Arrangere festlige lag for familie og venner, eller sammen med naboer i et felles allrom. Her er et fullt utstyrt kjøkken og alt du trenger til et hyggelig lag.

Slappe av i et felles uterom der de som fortsatt ønsker å grave litt i jorda, og kjenne lukten av mold, har mulighet for å dyrke blomster og urter. I tillegg får selvsagt hver leilighet sin egen flislagte uteplass

Byggherre
Solid Prosjekt
Prosjektutvikler
Solid Prosjekt
Arkitekt
Entrepenør
Solid Entreprenør
Området
Spennende leilighetskompleks sentralt i Rygge.
Adresse
Stasjonsveien 5, Rygge

Vi har enda mer å by på. Ta en titt på våre andre prosjekter.

Ha en fortsatt fin mandag!