fbpx
Flerfamilie i tre- og betongkonstruksjon

Skøyenåsveien

– 17 nye selveierleiligheter på Oppsal med gjennomfort god standard

BTA:
1650

2540

BRAS:
1108
17
Antall leiligheter/boliger
FASILITETER

Heis, Vannbåren gulvvarme

Type

Flerfamilie i tre- og betongkonstruksjon

Status

Ferdigstilt

Har man først funnet et fint sted å bo, ønsker man ofte å bli boende i området. Skøyenåsveien 31 er en unik mulighet for deg som bor mellom Hellerud, Ulsrud, Bøhler og Oppsal, og som ønsker deg en flunkende ny leilighet – med moderne fasiliteter! En ny leilighet er på mange måter en ny start der det er lagt til rette for at du skal bruke tiden på deg selv. Her kan du gjøre det du har lyst til fremfor å tenke på vedlikehold av gressplen og utvendige malingsarbeider – det vil sameiets vaktmester ta seg av! Alle de nye leilighetene får hjørnebalkong, heis, vannbåren gulvvarme, mulighet for parkering i garasjekjeller med heis til alle etasjer og en generell høy standard!

Skøyenåsveien 31 får et pent opparbeidet og beplantet fellesareal. De nye leilighetene er sentralt beliggende nær offentlig kommunikasjon, dagligvarebutikk og det du ellers trenger i hverdagen.

Byggherre
Solon Eiendom
Prosjektutvikler
Solon Eiendom
Arkitekt
MAKE Arkitekter
Entrepenør
Solid Entreprenør
Området
Fra Oppsal kommer du deg lett til rekreasjonsarealer som Nøklevann, Østensjøvannet og Marka, samtidig som offentlig kommunikasjon raskt bringer deg til Oslo sentrum. Er du fra nærområdet, eller bare ønsker å bo i rolige omgivelser med byen like ved, vil du oppleve at Skøyenåsveien 31 har en særdeles flott beliggenhet.

I umiddelbar nærhet er det skoler, barnehage, kino, svømmehall, butikksenter og offentlig kommunikasjon.
Adresse
Skøyenåsveien 31, 0686 Oslo

Vi har enda mer å by på. Ta en titt på våre andre prosjekter.

Ha en fortsatt fin mandag!