fbpx
BTA:

2824

BRAS:
47
Antall leiligheter/boliger
FASILITETER

Sydvendt beliggenhet, Boder, Heis, Parkeringshus, Balansert ventilasjon, Vannbåren gulvvarme, Jordvarmeanlegg, Balkong

Type

Flerfamilie i tre- og betongkonstruksjon

Status

Ferdigstilt

Noen synes nok det var litt i overkant entusiastisk når vi kom opp med navnet Perlebukta for prosjektet og den nye bebyggelsen på Rosnes og Jeløy. Men perle er det, og perler har det blitt. Både som beliggenhet og som boliger. Og nå er flere leiligheter på vei.
Perlebukta har en nydelig beliggenhet på Jeløya med umiddelbar nærhet til sjøen og flott utsikt mot Mossesundet og Oslofjorden. I utviklingen av byggetrinn 2 for Perlebukta har vi lagt stor vekt på at prosjektet skal tilpasses bygde og naturgitte omgivelser, og at alle beboere skal få gleden av utsikten og kjenne på følelsen av at boligen ligger sentralt og i naturskjønne omgivelser. Er du klar for å bo med sjøen for øyet, marka i ryggen og byen i lomma? Da kan du sjekke ut www.perlebukta.no.

Byggherre
Rosnes Boligutvikling
Prosjektutvikler
Rosnes Boligutvikling
Arkitekt
SG Arkitekter
Entrepenør
Nipas AS
Området
På folkemunne kalles Jeløya for Østfolds perle. For lenge siden trodde man perler var engletårer som falt ned i havet. I Perlebukta danner boenhetene et naturlig bomiljø. Rett utenfor finnes havet som solen går ned i hver eneste kveld. Fra vinduet ditt kan du høre bølgene som slår.
Adresse
Eddaveien 21, 1513 Moss

Vi har enda mer å by på. Ta en titt på våre andre prosjekter.

Ha en fortsatt fin mandag!