fbpx
Betongkonstruksjon

Løkenhagen

– Et nytt nabolag i Lørenskog

BTA:
26640

2859

BRAS:
14294
205
Antall leiligheter/boliger
FASILITETER

Terrasse, Boder, Heis, Balansert ventilasjon, Garasjekjeller, Fjernvarme

Type

Betongkonstruksjon

Status

Ferdigstilt

Løkenhagen består av tre byggetrinn med totalt 205 boligenheter, fra størrelse 30 -106 kvm. Byggene har et særpreg av lekne fasader med tegl, puss og trekledning, og et kreativt innslag av paneler på balkonger. Byggetrinn 1 av prosjektet er ferdigstilt med 55 leiligheter.

Løkenhagen vil bli et nytt boligområde i Lørenskog hvor ambisjonen er å skape Norges beste nabolag. Her er det enkelt å trives; rett utenfor boligene er det uterom som inviterer til fellesskap, forskjellige aktiviteter og morsomme øyeblikk. Det er en buffét av opplevelser – og du bestemmer hva du har lyst til!

Byggherre
Stor Oslo Eiendom
Prosjektutvikler
Stor Oslo Eiendom
Arkitekt
4B arkitekter
Entrepenør
Solid Entreprenør
Området
Med kort vei til Oslo er det mange som har oppdaget Lørenskog som et sentralt sted å bo. Her er det en godkombinasjon av urbane og landlige omgivelser samt et mangfold av idrett- og aktivitetstilbud.
Den sentrale beliggenheten til Løkenhagen gjør det enkelt med de daglige gjøremål - i minutters gangavstand finner du det meste av fasiliteter tilpasset en aktiv livsstil. Samtidig bor du tilbaketrukket med tøffelavstand til marka.
Adresse
Losbyveien 5, Finstadjordet 1475

Vil du vite mer? Ta kontakt!

Vi har enda mer å by på. Ta en titt på våre andre prosjekter.

Ha en fortsatt fin søndag!