fbpx
Hytter

Kurefjordveien 512, Rygge

– Fritidshytter ved sjøen

BTA:

2532

BRAS:
3
Antall leiligheter/boliger
FASILITETER

Sydvendt beliggenhet, Terrasse, Boder

Type

Hytter

Status

Ferdigstilt

Møvik Vest omhandler de 3 siste fritidshyttene beliggende nær sjøen på gamle Møvik camping. Dette feltet ligger rett ved det kjente prosjektet vannkanten hvor det ble oppført og solgt 32 hytter. På grunn av meget god mottagelse av prosjektet Vannkanten, hadde Solid Prosjekt som eier Møvik Vest ingen betenkeligheter ved å velge å bygge tilsvarende hytter.

På Møvik Vest, rett ved Larkollen, har Solid Prosjekt de beste hensikter med å skape et ferieparadis med tre nye og moderne fritidsboliger beliggende ca. 100 meter fra vannet. Vi har her skapt et idyllisk feriested, innerst i Kurefjorden med mer enn 300 meter strandlinje.

Vi har valgt å bygge 3 like hytter på 77 m2. Hyttene har en gjennomtenkt planløsning, hvor arkitekten har lagt stor vekt på lys og luft.

Vi kan trygt meddele at arkitekten har brukt mye tid på å tegne hytter som er tilpasset terrenget og som ivaretar og underbygger de stedlige landskapskvalitetene i størst mulig grad. Områdets terreng kjennetegnes av den skogkledde åskammen og de åpne, slakt hellende gresslettene som munner ut i strandkanten.

Alle hyttene er oppført med liggende utvendig kleding, som gir et lett horisontalt uttrykk. Hyttene har store åpne glassfelt mot sjøen, som slipper masse lys inn i hytta. Langstrakte og slanke bygningskropper med store saltak som alle er vendt mot sjøen, ligger som en vifteform på området.

Byggherre
Solid Prosjekt
Prosjektutvikler
Solid Prosjekt
Arkitekt
Entrepenør
Solid Entreprenør
Området
Innerst i Kurefjorden med mer enn 300 meter strandlinje
Adresse
Kurefjordveien 512

Vi har enda mer å by på. Ta en titt på våre andre prosjekter.

Ha en fortsatt fin mandag!