fbpx
Flerfamilie i tre- og betongkonstruksjon

Innseilingen

– 47 selveierleiligheter med panoramautsikt og høy standard

BTA:
9554

2298

BRAS:
5000
47
Antall leiligheter/boliger
FASILITETER

Garasje, Heis, Vannbåren gulvvarme, Peis

Type

Flerfamilie i tre- og betongkonstruksjon

Status

Ferdigstilt

Nå er tiden inne til å flytte inn i en praktisk, moderne og eksklusiv leilighet! Vi har gleden av å introdusere boligprosjektet Innseilingen, som nå legges ut for salg.

I din nye leilighet beholder du alle godene ved å bo i en enebolig, som grøntområde, privatliv og egen innendørs parkeringsplass, samtidig som du slipper å bekymre deg for alt som skulle være gjort med huset. Her er det enkelt, lettstelt og trivelig å bo. Du skal med god samvittighet kunne vri om nøkkelen og dra på tur, uten å tenke på snømåking, plenklipping og vedlikehold av fasader, dette vil bli ivaretatt av andre.

I Innseilingen får alle leilighetene gunstige solforhold og fantastisk utsikt. Leilighetene utføres med generelt høy standard, mange kostbare materialvalg og med store solrike balkonger/terrasser.

Sogsti er et veletablert og populært boligområde. Sjarmerende Drøbak sentrum ligger en kort spasertur unna. Her finner du et stort utvalg av kunst gallerier, koselige kafeer og restauranter, båthavn, badestrender og de fleste servicetilbud som postkontor, apotek, kino, vinmonopol og offentlig kommunikasjon. Oscar Borgs festning og andre nærliggende øyer er populære utfartssteder i sommerhalvåret. Drøbak Golfklubb med sin 18 hulls golfbane holder til på Belsjø. Golfbanen blir flittig brukt sommer som vinter. På vinteren etableres det preparerte langrennsløyper her.

Byggherre
Profier
Prosjektutvikler
Profier
Arkitekt
Ninni Arkitekter
Entrepenør
Solid Entreprenør
Området
Utsikten mot Drøbak by og Oslofjorden er vektlagt i prosjektet og er med på å gi de tre bygningene sin egen karakter av åpenhet mot fjorden. Store private balkonger og terrasser med mulighet for sol under store deler av dagen, spennende planlagt uteareal og felles takterrasse sammen med en enkel og stram arkitektur, forsterker prosjektets personlige preg. Fasadene er i hvit tegl med innslag av mørk gyllenbrun trepanel. Bygningskroppene er utformet for å oppnå minst mulig innsyn til den private sfæren i kombinasjon med optimal utsyn til Oslofjorden og kveldsolen.
Adresse
Sogstiveien 68, 1446 Drøbak

Vi har enda mer å by på. Ta en titt på våre andre prosjekter.

Ha en fortsatt fin mandag!