fbpx
BTA:

2815

BRAS:
1285
12
Antall leiligheter/boliger
FASILITETER

Terrasse, Boder, Garasje, Takterrasse, Heis, Parkeringshus

Type

Flerfamilie i tre- og betongkonstruksjon

Status

Ferdigstilt

Nye leiligheter er i sannhet en sjelden anledning på Ullern. Som et av Oslos eldste boligstrøk domineres området av sin fornemme fortid og gir ikke ofte i fra seg rom til slike prosjekter som nå etableres i Hoffsjef Løvenskioldsvei 24. Er du anledningen bevisst kan du som allerede bor på Ullern beholde gode naboer i overgangen til en moderne, komfortabel leilighet. Endelig!

Før og nå – Fra bygd til by. Ullerns ikke så fjerne fortid er historien om bygdeliv og gårdsdrift. Her fantes både storgårder og husmannsplasser som sakte men sikkert ble hentet inn av hovedstaden og innlemmet i villahagenes ordnede rekker. Et lite blikk tilbake forteller oss om store forskjeller, men også om et område som fortsatt evner å formidle den landlige følelsen fra svunnen tid.

På Ullern er nærheten til naturen ennå til å ta og føle på. De grønne lunger ligger der tilgjengelig og fristende, klare til å gi vitaliserende naturopplevelser til enhver som oppsøker dem. Slik er pusterommet mellom by, sjø og skog: Alltid tilgjengelig. Alltid berikende. For alltid Ullern

Byggherre
Solid Prosjekt AS
Prosjektutvikler
Solid Prosjekt AS
Arkitekt
SG Arkitekter AS
Entrepenør
Solid Entreprenør AS
Området
Rett ved siden av Åsjordet stasjon har vi utviklet ett flott boligprosjekt. Her er det kort vei til sentrum med trikken.

Nærmiljøet til Hoffsjef Løvenskioldsvei 24 gir også gode muligheter for rekreasjon og frisk luft for både to- og firbente. Naturopplevelsene er aldri langt unna på Ullern.
Adresse
Hoffsjef Løvenskiolds vei 24, 0384 Ullern

Vi har enda mer å by på. Ta en titt på våre andre prosjekter.

Ha en fortsatt fin mandag!