fbpx
Næring, leiligheter og parkeringskjeller

Hasle Linje Bygg01

– Vinslottet på Hasle - et helt spesielt leilighetsprosjekt med butikker og caféer

BTA:
43 699

2910

BRAS:
-
223
Antall leiligheter/boliger
FASILITETER

Sydvendt beliggenhet, Terrasse, Boder, Heis, Parkeringshus, Balansert ventilasjon, Vannbåren gulvvarme, Balkong, Peis, Garasjekjeller

Type

Næring, leiligheter og parkeringskjeller

Status

Ferdigstilt

Bygg 01 består av både nybygg og rehabilitering. Første etasje vil bestå av handel og 5 etasjer over med boliger. Prosjektet har 2-, 3-, 4- og 5-roms leiligheter fra 22-144 kvm. Gjennomtenkte og arealeffektive planløsninger, mange med industrielt «look» og hele 3,7 meters takhøyde. Flere av de øverste leilighetene får stor, private terrasser med panoramautsikt til Holmenkollen, byen og fjorden. Leilighetene leveres med gode kvaliteter; 1-stavs eikeparkett på alle gulv, flislagt bad og norsk kvalitetskjøkken fra Sigdal. Fasadene får en kombinasjon av mur, tre, glass og stål, som gir et stilfullt og representativt preg.

Byggherre
Profier og Höegh Eiendom
Prosjektutvikler
Solid Entreprenør
Arkitekt
Kristin Jarmund Arkitekter
Entrepenør
Solid Entreprenør
Området
Bygg01 er en del av Hasle Linje, et nytt bolig- og næringsområde på Hasle, sentralt plassert mellom Løren, Frydenberg og Økern i Oslo. Her blir det et spennende område med boliger, næringsbygg, matbutikk, kafèer og en rekke andre servicetilbud. Hasle tilhører bydel Grünerløkka hvor store deler av områdets tidligere næringsvirksomhet er i ferd med å bli transformert til boliger.
Adresse
Haslevangen 18, 0579 Oslo

Vil du vite mer? Ta kontakt!

Les mer om livet på Hasle Linje Bygg01!

Vi har enda mer å by på. Ta en titt på våre andre prosjekter.

Ha en fortsatt fin søndag!