fbpx
BTA:

2901

BRAS:
57
Antall leiligheter/boliger
FASILITETER

Sydvendt beliggenhet, Heis, Parkeringshus, Balansert ventilasjon, Vannbåren gulvvarme, Balkong

Type

Flerfamilie i tre- og betongkonstruksjon

Status

Ferdigstilt

Cheviot er er nytt boligprosjekt i Fredrikstad, og utbyggingen er et samarbeid mellom OBOS og Solid Prosjekt. De 57 boligene fordeles på tre blokker på fem-seks etasjer over felles p-kjeller. Det blir toroms, treroms og treoms med mulig utvidelse til fireroms.

Handel

Etter en kort spasertur har man restauranter og kafeer i Gamlebyen, og der finnes også bakeri, tannlegesenter, legesenter, ølutsalg, bokhandel, gallerier og små butikker. På lørdager kan man handle på markedet på det koselige Torvet i gamlebyen. Du har også gangavstand til Brotorvet Senter med de fleste servicetilbud, som dagligvarer, vinmonopol, frisør, apotek og blomster.

Kollektivtilbud

Det er kort avstand til nærmeste busstopp i Nabbetorpveien med bussforbindelse til sentrum. God bussforbindelse til Nedre Glommaregionen fra busstoppet på Brohodet. Derfra er det hyppige bussavganger til blant annet sentrum, Sarpsborg, Sykehuset Østfold Kalnes, Halden og Sverige.

Innen 10 minutters gange kan du ta byferga rett inn til sentrum eller Cicignon. Fra Cicignon kan du ta toget til Oslo eller Gøteborg.

Ny i byen?

Fredrikstad er en trivelig by med et rikt kulturliv. Her er det konserter, teater, show, kino og utstillinger – året rundt. Byen har en flott beliggenhet og passer spesielt godt for deg som vil bo nær sjøen.

Bor du nå for eksempel i Oslo-området og tenker å flytte på deg? Ta en kikk på turistsidene (visitoslofjord.no) eller Fredrikstad kommunes hjemmesider og les mer om hva Norges sjette største by kan tilby.

Byggherre
Solid Prosjekt / OBOS Nye Hjem
Prosjektutvikler
Solid Prosjekt / OBOS Nye Hjem
Arkitekt
MAKE Arkitekter
Entrepenør
Solid Entreprenør
Området
Noen meter fra boligene kommer du til Glommastien som strekker seg 35 km rundt hele Nedre Glomma. Før øvrig kan du legge turen på «vollane» i Gamlebyen, lysløypa på Begby eller fiske sjøørret i Torsnes.
Adresse
Nabbetorpveien 37, 1639 Gamle Fredrikstad

Vi har enda mer å by på. Ta en titt på våre andre prosjekter.

Ha en fortsatt fin mandag!