fbpx
Flerfamilie i tre- og betongkonstruksjon

Bringebærhagen 10-12

– Drøbak - Det gode liv i Bringebærlia

BTA:

2428

BRAS:
54
Antall leiligheter/boliger
FASILITETER

Takterrasse, Peis, Garasjekjeller, Heis fra garasje

Type

Flerfamilie i tre- og betongkonstruksjon

Status

Ferdigstilt

I Bringebærlia Borettslag har vi ikke bare tatt hensyn til dine ønsker og behov, men vi har også tatt hensyn til «naboens». Vi har lagt forholdene til rette for at du kan spille boccia med venner eller ha det morsomt sammen med barnebarna på lekeplassen, mens «naboen» kanskje ønsker å avholde et bridgelag på den store felles takterrassen. Du holder deg i form
med stavgang på terrengstiene, mens «naboen» setter mer pris på den trinnfrie atkomsten og de lett framkommelige gangveiene. Du bruker nærområdet til rekreasjon og shopping, mens «naboen» er trekkfugl og vender nesa sydover i vinterhalvåret. Du kan nyte ditt otium og «naboen» kan nyte sitt!

Bringebærlia Borettslag består av 2 lavblokker med 27 leiligheter i hver blokk. Blokkene ligger i lett skrånende terreng og har 2 etasjer mot vest og 3 etasjer mot øst. Boligene er beregnet for kjøpegruppen 50 +. Uteområdene er planlagt slik at det skapes naturlige, sosiale møteplasser med boccia-bane, lekeplass for barnebarna samt små «oaser» der man kan sette seg ned og betrakte livet. Den store felles takterrassen er også en plass vi tror mange vil sette pris på. Dette er et fristed hvor man kan nyte solen fra tidlig morgen til sen kveld. Et natulig sted for bl.a grilling på fine sommerkvelder.

Trenger du større plass enn du har i din egen stue, kan du invitere til selskap i det store fellesrommet i første etasje. Dette rommet har komplette kjøkkenfasiliteter inkl. hvitevarer. Innredningen kan beboerne selv prioritere innenfor gitte rammer. Her kan det arrangeres selskaper og andre felles aktiviteter, som f.eks. kurs-, trim- og hobbysamlinger. Det er også lagt til rette for at borettslaget kan engasjere en vert/vertinne som kan bistå med disse aktivitetene. Dersom du har stor familie eller mange venner og ikke nok sengeplasser for overnating i egen leilighet, vil det felles gjesterommet løse problemet. Rommet har selvfølgelig eget bad. Inngangspartiet vil bli møblert med sittegruppe med tilgang til internett og fax.

Byggherre
Drøbak Seniorbo
Prosjektutvikler
Solid Prosjekt / Drøbak Seniorbo
Arkitekt
Entrepenør
Solid Entreprenør
Området
Bringebærhagen ligger sentralt i Drøbak rett i nærheten av Drøbak City. Med hyppige bussavganger til sentrum samt til Oslo er dette en meget god belligenhet.
Adresse
Bringebærhagen 10-12, Drøbak

Vi har enda mer å by på. Ta en titt på våre andre prosjekter.

Ha en fortsatt fin mandag!