fbpx
Flerfamilie i tre- og betongkonstruksjon

Billingsborg

– Nytt og gjennomtenkt for din trivsel

BTA:
2702

2656

BRAS:
1567
16
Antall leiligheter/boliger
FASILITETER

Boder, Heis, Vannbåren gulvvarme, Jordvarmeanlegg, Peis, Garasjekjeller

Type

Flerfamilie i tre- og betongkonstruksjon

Status

Ferdigstilt

Leilighetene ligger i idylliske og sentrale omgivelser på Billingstad, i Asker kommune, omkranset av store, grønne friarealer. Her beholder du alle godene ved å bo i en enebolig, som grøntområde, privatliv, store balkonger og egen parkeringsplass i garasje. Samtidig slipper du å bekymre deg for alt som skulle vært gjort med huset. Her kan du med god samvittighet overlate snømåking, vedlikehold av fasader og plenklipping til andre. Leilighetene er forholdsvis store, og blir overlevert med en høy standard og flere valgmuligheter. Noen av leilighetene får utsikt mot fjorden. Alle leilighetene leveres med gasspeis, vannbåren gulvvarme fra jordvarmeanlegg, balkong eller terrasse med uttak til gassgrill og heis fra garasjekjeller til alle leilighetsplan.

Byggherre
Profier
Prosjektutvikler
Profier
Arkitekt
Fosse og Aasen/Planke
Entrepenør
Solid Entreprenør
Området
Omkranset av store grøntområder og Vestmarka rett ved, byr Billingstad på flotte turområder året rundt. Her kan du nyte livet i rolige og landlige
omgivelser. Med nærhet til lokaltoget er sentrum av Asker, Sandvika og Oslo bare en kort togtur unna. Billingsborg har en flott beliggenhet og noen av leilighetene vil få en storslagen utsikt over Oslofjorden. Er du glad i sjø og båtliv er det kort vei til fjorden med båthavner, badestrender og hyggelige spaserturer langs vannet. Billingstad har et godt nærmiljø med barneskoler og nærbutikk i umiddelbar nærhet.
Adresse
Hiltonåsen, 1341 Slependen

Vi har enda mer å by på. Ta en titt på våre andre prosjekter.

Ha en fortsatt fin mandag!