fbpx
Flerfamilie i betongkonstruksjon

Bellevuehagen

– 65 leiligheter i Fredrikstad

BTA:
8427

2740

BRAS:
4908
65
Antall leiligheter/boliger
FASILITETER

Heis, Garasjekjeller

Type

Flerfamilie i betongkonstruksjon

Status

Ferdigstilt

Boligene er organisert rundt et lyst og trivelig hagerom som åpner seg mot Østsiden og elven. I uteområdene er det lagt vekt på god tilgjengelighet for alle og det vil bli opparbeidet skjermede møteplasser og områder for lek. En del av leilighetene i 1. etasje får sin helt private, lille hage som vender ut mot felleshagen.

For material- og fargevalg har stedets karakter og bygde omgivelser vært et naturlig utgangspunkt. Boligene tenkes derfor utført i tegl som det mest fremtredende fasadematerialet. I umiddelbar nærhet finnes gallerier og kafeer, skole og jernbanestasjon. Idylliske Gamlebyen er kun en kort fergetur unna.

Solid Entreprenør er glade for å være med når OBOS og ROM Eiendom slår på stortromma med et så flott prosjekt i vår egen fødeby.

Byggherre
Bellevue Utvikling
Prosjektutvikler
Bellevue Utvikling
Arkitekt
SG Arkitekter
Entrepenør
Solid Entreprenør
Området
Bellevuehagen danner et kvartal, som åpner seg mot Bellevue og elven. Halvparten av boligene har utsikt mot gårdsrommet og Bellevue, og den andre halvparten mot Cicignon skole og Gamlebyen. Området som i dag blir kalt Bellevue, ble tidligere Guldberg eller Guldbergsiden. Et svært attraktivt område, sentralt i Fredrikstad.
Adresse
Riverside 4, 6 og 8, 1606 Fredrikstad

Vi har enda mer å by på. Ta en titt på våre andre prosjekter.

Ha en fortsatt fin mandag!