fbpx

ET MODERNE EIENDOMSSELSKAP

Solid Gruppen AS består i hovedsak av Solid Entreprenør AS, Solid Prosjekt AS og Nipas. Solid Entreprenør driver med nybygg, utbygging og rehabilitering av stort omfang, mens Nipas er entreprenøren som gjør mindre prosjekter. Solid Prosjekt er vår eiendomsutvikler. Alle står fritt til å være med på prosjekter hver for seg, eller sammen.

Felles for hele virksomheten er at vi legger vekt på gode holdninger, dynamisk fremdrift og kvalitativ leveranse. Vi satser hardt på effektive byggeplasser og oppnår dette bl.a. ved å produsere veggelementer ved vår prefab-fabrikk på Rolvsøy.

Slide

SOLID SIDEN 1975

John Yngvar Johansen traff spiker’n på hodet allerede i 1975, og siden har det gått slag i slag (beklager ordspillet). For å forklare hvordan det hele henger sammen har vi laget en film. Vi tror det er den beste filmen som noensinne er laget i Norge. Neida. Men i allefall i Bjørnengveien 11 på Rolvsøy.

Det første store byggeprosjektet er Skjatvet gård i Gansdalen. Prosjektet varte over flere år fra 1977 til ut på 80- tallet. Prosjektet omfattet bygging av et kunstmuseum. Flytting av stabburet som Gjest Baardsen satt fanget i fra Hol i Hallingdalen, til Skjatvet Gården. Samt andre nybygg på gården. Byggeprosjekt omfattet også Astrupfamiliens øy, Risholmen, Onsøy, i Østfoldskjærgården.

FOLKA VÅRE - DET SOM VIRKELIG BETYR NOE

Vi nevnte gode holdninger. Det er enkelt å slenge rundt seg med gode ord, en annen ting er å sette det ut i praksis. Vi er en multikulturell bedrift og sysselsetter over 200 håndverkere, og er spesielt stolte av våre polske fagfolk.

Gjennom aktiv kompetanseutvikling og spesialisering, samt sosiale tiltak og hyppige hjemturer er Solid blitt en foretrukket arbeidsgiver i vår bransje. Dette kan vi gjerne snakke mer om, så bare spør noen av disse folka her om du lurer!

Ha en fortsatt fin søndag!