Wenche flyttet fra Nordstrand til Rosnes. Nå storkoser hun seg med utsikten - og valget.

Wenche er en motvillig pendler til jobben i Oslo sentrum. Ikke det at den arbeidsglade damen synes selve pendlingen er plagsom, hun har bare så liten lyst til å dra fra Perlebukta om morgenen. Med balkongen mot syd og morgensola som bader i sundet og leiligheten i lys er det jo ikke så vanskelig å forstå. – Heldigvis er sola her til seine kvelden, så jeg vet jo hva som venter meg når jeg vender nesa mot bukta igjen.

– Du vet, jeg elsker beliggenheten. Her er alt jeg ønsker meg; Utsikt til å dø for, fantastiske turområder, strand i badekåpeavstand og ikke minst byen. Den er akkurat så nær at støyen er byttet ut mot en deilig, dempet følelse av bynærhet. Stedet er rett og slett litt Yin-Yang aktig. Balanse er vel stikkordet.

– At valget jeg har gjort er en ren innertier finnes det ingen tvil i min sjel om. Jeg gjorde solid research før jeg bestemte meg, og bruker øya mye på fritiden – jeg kan ikke se at det finnes noe bedre alternativ. Hverken på øya eller langs kysten fra Oslo.