Solid Prosjekt vil etter planen starte salget av Rådalsåsen i løpet av neste halvår, et spennende prosjekt på Rolvsøy bestående av totalt 113 boliger.

Vi har ervervet eiendommen som ligger til Råkollveien, syd for Rolvsøy Barnehage. Tomten er regulert til blokk og rekkehusbebyggelse, og vi ser for oss å bygge totalt 95 leiligheter og 18 rekkehus. Leilighetene vil fordeles på fire boligblokker, hvor det blir alt fra hybler på 36 kvadratmeter til leiligheter på 120 kvadratmeter.

Arbeidene med å felle trær og rydde området er allerede godt i gang, og det er satt opp et visningssenter sentralt på tomten. På prosjektets egen hjemmeside, https://radalsasen.no/, kan du registrere deg som interessent og bli holdt oppdatert på utviklingen i prosjektet. Her kan du også se en film fra arkitekten, som viser hvordan vi ser for oss at området vil bli når det er ferdig utbygd.

Vi gleder oss til å legge ut boligene i Rådalsåsen for salg: Her får du en sjelden kombinasjon av både forfriskende, frodig natur og kortreiste, urbane gleder!

Er du interessert i prosjektet eller har spørsmål, kan eiendomsmegler Daniel Lislerud (47090870/daniel.l@eiendomsmegler1oa.no) eller Geir Winther (99116393/geir.w@eiendomsmegler1oa.no) kontaktes for en uformell prat.