solid

Fasiliteter

---

Under arbeidet med D55 har vi hatt fokus på å utvikle en arkitektur som skaper identitet og stolthet hos bedriftene i bygget. Dette skal være et godt sted å tilbringe arbeidsdagen, og det skal være enkelt å være leietaker. Her ser du mer av hva vi kan tilby.

Fleksible kontorer

D55 får store gulvflater i hver etasje som gir lokalene fleksibilitet og kan tilpasses de fleste behov. Arealene også kan deles opp i soner for prosjektarbeid, individuelt arbeid, kreative prosesser og møtevirksomhet. Avsatte plasser til kaffebarer, hvilerom, stillerom og møterom gjør at de ansatte får gode vilkår basert på hvilke arbeidsoppgaver de har.

Klikk på knappen under dersom du ønsker å se nærmere på plantegningene for D55.

Personalrestaurant

Det er en felles personalresturant i 1.etasje. Her blir det servert varierte og ernæringsrike retter. Alle leietakere er pålagt deltagelse i kantineordning som gir de ansatte god og næringsrik mat til rimelige priser. 


Møteromslokaler

Alle leietakere kan booke seg inn blant et mangfold av møterom i ulike størrelser i hver etasje. Booking skjer via egen app med full oversikt i sanntid. Enkelt og greit.

Gym & garderobe

Tvers over veien ligger SATS Dikeveien som med sitt store tilbud gjør at du finner alt du trenger for å komme i form og gjøre noe godt for kropp og sjel. I kontorbygget blir det tilrettelagt med garderober for de som ønsker å benytte seg av dette. 

Eventlokaler

Alle leietakerne kan booke de store arealene for å kunne holde felles arrangementer. Det vil også være mulig å leie seg inn i helger og helligdager. Vi ønsker at det skal være mest mulig aktivitet i bygget gjennom året.