solid

Fleksibelt bygg og beliggenhet

D55 ligger rett ved Østfoldhallen, strategisk beliggende midt mellom Fredrikstad og Sarpsborg. Dette splitter nye kontorbygget vil skille seg ut fra mengden i positiv forstand med sin miljøvennlige profil, fasade i tre og moderne strek. Det legges opp til stor grad av fleksibilitet for leietakere med tanke på tilpasninger og sammensetninger av møterom, kontorarbeidsplasser fordelt mellom cellekontor og åpne arbeidsplasser.

Enkelt å komme frem

Ønsker du et kontorbygg hvor de ansatte skal ha en smidig vei til og fra jobb, så er D55 et godt sted å være. Arbeidsmarkedet i Nedre Glomma er smeltet sammen og de ansatte kommer gjerne fra både Fredrikstad, Sarpsborg, Råde, Moss og andre steder. 

D55 er enkelt å komme seg til enten man kjører kollektivt, bruker egen bil, sykkel eller sparkesykkel. Glommastien tar deg til både Fredrikstad og den andre byen, mens Glommaringen sine hyppige avganger går hele dagen forbi busstoppet ved 109-veien rett bortenfor.

Buss

150 m

Bilparkering

118 plasser

Sykkelparkering

121 plasser

Ladestasjon

75 plasser

Rett i nærheten

Dikeveien 55 ligger midt i smørøyet ved Østfoldhallene og deres store utvalg av butikker og andre kontorarbeidsplasser. Det er ca 10 minutter til både Fredrikstad og den andre byen, og til Moss er det rundt en halvtime. Glommastien gjør gå- eller sykkelturen til en hyggelig opplevelse, og tar du kollektivt er det busstopp ca 150 meter unna. 

Treningssenter

1 min.

Matbutikker

2 min.

Kjøpesenter

2 min.

Hotel

10 min.

Dikeveien 55, 1664 Rolvsøy