Gjør deg klar - snart kommer rekkehusene for salg!


Fantastisk beliggenhet på toppen av Verket i Moss og med en utsikt preget av både himmel og hav. Registrer interesse i dag, rekkehusene er under bygging og kommer snart for salg! På jakt etter leilighet, se boligvelgeren for ledige boliger.

Velkommen til boligvisning på Verkstoppen!

Velkommen til visning
kontakt oss for avtale

Book tid nå!

Innflytningsklare boliger sentralt i Moss

På Verkstoppen bor du sentralt til det meste, enten du vil oppleve sentrum eller flotte turområder. Hva med å ta fiskestanga opp i Vansjø, vedlikeholde løpeformen i skogen eller utnytte kulturlivet i sentrum? Dette er et perfekt sted å bo for deg som liker et aktivt liv med mange muligheter. Kun få ledig leiligheter igjen, snart kommer også rekkehusene for salg.

Vi har startet byggingen av 12 rekkehus som vil komplementere boligprosjektet Verkstoppen. Vi håper å starte salget av disse i løpet av mars 2023. Registrer deg for å få siste informasjon først!

Hvorfor bo på Verkstoppen?

  • Det flotte med å bo på Verkstoppen må være at det ligger tilbaketrukket og i et «landlig» område, men samtidig tilknyttet Moss Sentrum og Verket som er den nye og spennende bydelen i Moss som er under utvikling.
  • Videre ligger Verkstoppen med kort avstand til knutepunkter som; E6, jernbanestasjon, butikker, skoler og mer.
  • Ikke minst har man fantastisk utsikt over Vansjø, Moss sentrum, sjøen, Jeløy. Ett av de høyeste beliggenheter i Moss hvor man har god utsikt i alle himmelretnigner.

Boder

Heis

Balkong

Garasjekjeller

Sydvendt beliggenhet

Velkommen til visning! 

Neste fellesvisning er:
Ny dato ikke satt, kontakt oss for privatvisning

Kontakt oss for å avtale privatvisning:
Mats Måleng
M: 977 19 559
E: maleng@meglergaarden.no

Område & nærmiljø

Verkstoppen ligger godt til med tanke på avstand til sentrale knutepunkter. Det er både gode transportmuligheter, turmuligheter og kort avstand til sentrum.

Butikk

750 m

Buss

500 m

Barnehage

800 m

Skole

900 m

youtube_video_preview

Aktuelle saker fra Verkstoppen Moss

Meld interesse og få
siste nytt rett i innboksen din

 

Vil du vite mer? Ta kontakt!

  
 

Flere prosjekter