solid
youtube_video_preview

Statusoppdatering og ny dronefilm fra Verkstoppen i juni

De siste ukene har prosjektleder Kjell Åge og prosjektutvikler Gaute gått forhåndsbefaringer med kjøperne i Hus C og D. Stillaset er tatt ned på Hus E, og det gjøres klart for å påbegynne arbeidet med uteområdene. Her er siste status fra Verkstoppen.

Øverst i vinduet ser du den siste dronefilmen fra Verkstoppen, filmet i nydelig sommervær. For best kvalitet, klikk på tannhjulet (innstillinger) nede til høyre i videovinduet og velg kvalitet 1080 HD. Da får du langt klarere og bedre bilder.

Gjennomført forbefaringer i Hus C og D

De siste ukene har Kjell Åge og Gaute på vegne av byggherre Verkstoppen Boligutvikling AS gått forbefaringer med leilighetskjøperne og entreprenøren i de to byggene som har kommet lengst. De 3 siste byggene (Hus A, B og E) vil tas fortløpende etterhvert som de også nærmer seg sluttstillelse.

Når det gjelder uteområdene vil de også ha fokus i den kommende tiden. Det er mye som skal gjøres blant annet i parkområdet som anlegges i sentrum av leilighetsbyggene. Over parkeringsgarasjen vil det fylles opp med diverse løsmasser før plen, beplanting og installasjoner kan settes opp.

Oppstart av rekkehusene på Verkstoppen

Det er også veldig hyggelig å annonsere at vi har påbegynt byggingen av 12 rekkehus på Verkstoppen. Disse kan du lese mer om i denne artikkelen. Vi har et mål om ferdigstillelse innen sommeren 2023, mens salgsstart foreløpig ikke er satt. Ved å melde interesse for rekkehusene vil vi følge deg opp etterhvert som prosessen skrider fremover.