solid
youtube_video_preview

Statusoppdatering og ny dronefilm fra Verkstoppen i august

2022-08-25
På Verkstoppen har de første kjøperne overtatt leilighetene sine i Hus C, og det vil være nye overtagelser fortløpende utover september. Det har også vært flere salg og nå er totalt 53 av 60 leiligheter solgt, og det jobbes intenst med ferdigstillelser både inne og ute.

Prosjektleder hos byggherre Solid Prosjekt, Kjell Åge Hatterud, har hektiske dager med befaringer og overleveringer av leilighetene. - På Verkstoppen skjer det mye hver dag og det er nå gjennomført forbefaringer på alle leiligheter, kan han berette.

- De første leilighetene er klare for overlevering til kjøperne, og første overlevering ble gjennomført tirsdag 23. august kl. 08. Det er gitt ferdigattest for bygg C og midlertidig brukstillatelse for p-kjeller og utomhus, forklarer prosjektlederen.

Siste overlevering fredag 16.september

Kjell Åge og teamet er nå helt i innspurten av det store prosjektet som har pågått i et par års tid. - Nipas fortsetter med ferdigstillelse av de øvrige byggene og søker fortløpende nye tillatelser slik at overleveringene kan gå fortløpende frem til siste overlevering som er fredag 16. september.

Etter ytterligere noen salg gjenstår det akkurat nå kun 7 usolgte leiligheter, og alle disse kan du lese mer om her. Vi vil også legge ut nye bilder av disse i egne annonser i løpet av kort tid.