I strålende desembervær viste Verkstoppen seg virkelig frem fra sin beste sideI strålende desembervær viste Verkstoppen seg virkelig frem fra sin beste side

Status fra Verkstoppen - Desember

2021-12-21
På Verkstoppen jobber det for tiden over 40 personer med å fullføre alt som skal være klart innen juleferien starter for fullt. Vi har vært ute på byggeplassen med kameraet slik at også du som har kjøpt eller er nysgjerrig på prosjektet kan bli oppdatert.

Jeg tok turen sammen med anleggsleder i Nipas, Tor Wilhelmsen, for å se nærmere på hvordan statusen er per desember. Parkeringskjelleren begynner virkelig å ta form, og for et stort og fint anlegg det vil bli. Her står bilen din varmt og tørt, og med heisen er du kun et par sekunder unna leiligheten din.

Slik blir livet i C-blokkas øverste etasje

Fra C-blokkas øverste etasje får du gjennom videoen et godt innblikk, eller rettere sagt utblikk, på hvordan det kommer til å bli. Med sjø og vann, naturen og bylivet som omkranser Verkstoppen bør det alltid være noe interessant eller fascinerende man kan hvile øynene på. Tor kunne berette om en rekke milepæler som er nådd den siste tiden, og allerede i løpet av januar vil de resterende byggene som nå fremstår uferdige, ha kommet betydelig lenger. 

Vi gleder oss til å holde dere videre orientert om byggeprosessen. Er du nysgjerrig på de restende leilighetene kan du besøke boligvelgeren vår.

youtube_video_preview