youtube_video_preview

Status fra Verkstoppen i august

På Verkstoppen nærmer det seg sluttfasen for ferdigstilling av de 12 rekkehusene. Utvendig er det aller meste på plass og det er lett å danne seg et inntrykk av hvordan det vil se ut ved overtagelse. Vi har også hatt flere salg den siste tiden og 5 av rekkehusene er nå solgt. I tillegg til disse har vi også 4 ledige leiligheter i byggene bak.

I videoen øverst i artikkelen ser vi hvor langt rekkehusene på Verkstoppen er kommet per 31.august. Alt av stillaser er tatt ned og de siste arbeidene med fasaden vil pågå noe stund til, mens det også arbeides innendørs med diverse ferdigstillelser.

Forbefaringer vil starte i ukene før høstferien, før overtagelse og innflytting etter planen skjer de påfølgende ukene. Se hele utvalget vårt av ledige enheter i boligvelgeren.

Selg boligen med Solid Salgsgaranti

youtube_video_preview

Vi gleder oss over at finansieringskonseptet vårt Solid Salgsgaranti har blitt en løsning som er interessant for mange, og som de første nå har benyttet seg av. I en tid der det ikke er like mange kjøpere som før, gir Salgsgarantien en trygghet og lavere skuldre som er gull verdt.