youtube_video_preview

Status fra Verkstoppen for april - med ny dronevideo

2022-04-12
Som tidligere nevnt feiret vi denne uka kranselag for håndverkerne og funksjonærer i forbindelse med at taket/takene er tett. Vi har også vært på byggeplassen og laget en ny dronevideo for å vise status på de ulike byggene. Som vanlig har det vært stor aktivitet og siden forrige runde.

I anledning kranselaget 7.april kom prosjektleder i Solid Prosjekt, Kjell Åge Hatterud, med mange godord om arbeidet som nedlegges på byggeplassen. Progresjonen er god og byggeriet holder god kvalitet. 

Kjøkkenarbeider og belisting

Inne i de ulike byggene skjer det også mye spennende. Det er Hus C som har kommet lengst og her er kjøkken allerede montert, mens i den pågående perioden monteres kjøkken i Hus D. Her følger også elektrikerne på fortløpende med sitt ansvarsområde.

I Hus E er fokuset akkurat nå på henholdsvis sparkling, maling og gipsforinger. For Hus A kan vi berette at stillaset er oppe, taktekkerne går mot innspurten, det pågår brannisolering av søyler og arbeid med reisverk og enkling av vegger. Enkling er første del av forskalingen. I Hus B jobbes det også med enkling og lukking av vegger, samt gipsing innvendig. Utvendig pågår lekting før platene vil monteres senere.

PS: Det har kommet inn en mulig gjennom resalg av leilighet E3-1 som ligger i Hus E med utsyn mot Oslofjorden, Jeløy og Mossesundet. Les mer og se video av utsikten ved å klikke deg inn på linken ovenfor.