Skoler og barnehager i nærområdet

Boligene på Verkstoppen ligger sentralt plassert, med kort avstand til både skoler og barnehager. Både Verket Barnehage og Verket Skole ligger i gangavstand fra prosjektet. Det samme gjør de populære internasjonale skolene Childrens International School og American College of Norway.

Har du barn i barnehage eller skolealder, ligger boligene på Verkstoppen sentralt plassert med gangavstand til både barnehage og skole. Prosjektet er nå ferdigstilt og overlevert, men det er fremdeles noen få leiligheter igjen

Verket Skole og Verket barnehage 

Bare noen hundre meter unna Verkstoppen finner vi Verket skole og Verket barnehage. Skolen er en 1-10.klasse skole, med ca. 530 elever og ca. 70 ansatte. Som alle andre skoler i Moss er skolen med på et stort læringsmiljøprosjekt, SIMM. Her er målet trygge og inkluderende læringsmiljøer for alle elevene. Dette gir grobunn for økt sosial og faglig læringsutbytte. Verket barnehage er en populær og foreldreeid barnehage, med umiddelbar nærhet til skog, sjø, vann og byen. Barnehagen har 4 avdelinger, og er nabo med skolen.

Hentet fra www.cisschools.noHentet fra www.cisschools.no

Populære internasjonale skoler 

Den populære barne- og ungsdomsskolen Children's International School (CIS) ligger like i nærheten av Verkstoppen. Skolen åpnet i 2015, og har i dag over 500 studenter på venteliste. Det tilbys undervisning for elever fra 1-10.klasse, og man kan begynne på det klassetrinnet man måtte ønske, eller flytte over til offentlig skole om man ønsker det. Undervisningen foregår primært på engelsk, med unntak av norskundervisning. Les gjerne mer på skolens hjemmesider i linken ovenfor.

American College of Norway ligger ved siden av CIS, og tilbyr en "kick-start" for studenter som ønsker å studere i USA. Som student på ACN tar man ett år med fag i Norge, før man får hjelp og veiledning til å fullføre utdanningen ved et universitet i USA. Dette er en populær skole som kun finnes her i Moss.