solid

Rekkehusene kommer for salg på nyåret på Verkstoppen

2022-12-20
På Verket i Moss har Solid Prosjekt utviklet boligprosjektet Verkstoppen som består av totalt 72 boliger. De første 60 leilighetene har solgt veldig bra, og etter overtagelse og innflytting i høst er det kun et fåtall ledige. Nå kommer snart de etterspurte rekkehusene for salg.

Nå planlegger Solid for salgsstart av de 12 rekkehusene på området også! Dette vil skje over på nyåret, og nærmere tidspunkt vil bli sendt til alle registrerte interessenter først. I denne artikkelen forteller prosjektutvikler Gaute Helgedagsrud mer om boligene og fremdrift.

INTERESSERT? Registrer deg her for å motta oppdateringer først!

Godt i gang med byggingen

En utfordring for boligutviklere i tilknytning til Verket og Mosseskogen er krav om ny regulering av fremtidig løsning ved rundkjøringen på Tigerplassen.

Frem til vedtak av ny regulering foreligger er det begrensninger i antall nye boenheter som kommunen gir innflyttingstillatelse til. Ut i fra de signaler vi har fått er en løsning ikke langt unna,  og vi besluttet derfor å starte byggingen på senhøsten.

Grunnmur og kjeller er allerede støpt og i januar starter snekkerne arbeidet. Fra rekkehusene vil du kunne se mot Oslofjorden og Mossesundet. 

Innholdsrike boliger med takterrasse

- Rekkehusene på Verkstoppen vil bli fantastisk fine boliger med en standard som ligger godt over det vi tradisjonelt forbinder med nye boliger. Det legges opp til stilfulle boliger som folk flest flytter rett inn i uten oppgraderinger, forklarer Helgedagsrud. 

Med stilfulle boliger kommer også forventningene om høy kvalitet og standard på sentrale ting som kjøkken, bad og innredning. Dette er noe Gaute har jobbet mye med.

- Vi har lagt stor vekt på å levere høykvalitetsprodukter. Dette gjenspeiler seg blant annet i form av kjøkkeninnredning av høy kvalitet med eksempelvis platetopper med integrert ventilasjon. Videre er det tegnet inn designtrapper i boligene, samt dører i sort utførelse som vi vet mange synes er spennende, sier prosjektutvikleren. 

Utsikt fra den store balkongen til et av rekkehusene på VerkstoppenUtsikt fra den store balkongen til et av rekkehusene på Verkstoppen

Solid Prosjekt jobber mot en forventet salgsstart av rekkehusene i løpet av februar 2023, og de store takterrassene vil bli kronen på verket.

- Boligene er tegnet for familier som ønsker romslige boliger med store og gode uteplasser, men samtidig enkelt vedlikehold. Som «rosinen i pølsa» kan vi friste med store og solrike takterasser på nesten 50 kvadratmeter! De aller fleste vil få flott utsikt til sjøen og mot Moss sentrum. Til samtlige boliger medfølger forøvrig også parkeringsplass i p-kjeller, tilrettelagt for elbil-lader, avslutter Gaute Helgedagsrud.