Dette kan bli utsikten din fra VerkstoppenDette kan bli utsikten din fra Verkstoppen

Presentasjon av leilighet E3-1 på Verkstoppen

I rolige omgivelser, men med kort vei til alt du måtte ønske. Her kan du sitte som kongen på haugen i din splitter nye leilighet og bare nyte livet med panorama og gode solforhold. Knyt på deg skoene og vær i sentrum før du får tenkt deg om.

Dette gjelder salg av kontraktsposisjon for leilighet E3-1. Boligen ligger i 3.etasje i Hus E, plassert i fremste rekke og med fritt utsyn mot fjord og sund. Dette blir en innholdsrik 3-roms leilighet med god planløsning og moderne stil. Se stort bildegalleri med illustrasjonstegninger fra boligprosjektet nederst.

I videoen nedenfor ser du hvordan utsikten fra terrassen er i dag, en perfekt ramme som gir det beste utgangspunktet for mange koselige utestunder. Salgsprospekt for nedlastning og kontaktinfo til megler ligger lenger ned på siden.

vimeo_video_preview

Beliggenhet

På Verkstoppen bor du sentralt til det meste, enten du vil oppleve sentrum eller flotte (rekreasjonsområder) turområder. Hva med å ta med fiskestanga opp i Vansjø, vedlikeholde løpeformen i skogen, eller padle en rolig søndagstur? Dette er et perfekt sted å bo for deg som liker et aktivt liv med mange muligheter.

Både barnehage og skoler ligger i umiddelbar nærhet. Det er også kort vei til både matbutikker og kollektivtransport. Verkstoppen ligger nær sentrum med jernbanestasjon og Bastø Fosens ferjeforbindelse over Oslofjorden. Det går lokaltog fra Moss til Oslo så det er hyppige togavganger og en reisevei på ca 45 min. Hopper du på toget sørover er du i Gøteborg i løpet av 3 timer.

Verkstoppen er en forlengelse av Verket - den nye bydelen som en gang var byens vugge og som gjennom årene har utviklet seg i takt med tiden. Nå er Verket åpnet opp og blitt en bydel som er tilgjengelig for alle. Liv blir skapt med arbeidsplasser, boliger, grønne møteplasser og kulturelle opplevelser. Verket er en ny del av sentrum hvor det urbane møter sol og sjø og et yrende liv.

Nøkkelinformasjon

Prisantydning: 4 990 000
Omkostninger: 22 024 
Totalpris: 5 012 024
Fellesutgifter: 3 726 pr. mnd.
P-rom: 74 m2 
Bruksareal: 81 m2 
Soverom: 2
Bad:
Eierform: Eierseksjon 
Byggeår: 2022

Mats Måleng

Mats Måleng

Eiendomsmegler