Meglerens ord om Verkstoppen

2020-11-22
Det er med stor entusiasme at vi i Meglergaarden har gleden av å presentere 60 topp moderne leiligheter på Verkstoppen. Første salgstrinn består av 35 leiligheter.

Området ruver høyt og luftig med flott utsikt til Moss sentrum, Oslofjorden, så vel som til Mossesundet og Vansjø. Med kort gangavstand til Verket og sentrum for øvrig så kan vi trygt si at Verkstoppen ligger sentralt.

Byens største eiendomsmeglerselskap

Meglergaarden er et av byens største eiendomsmeglerselskap og samlet har vi erfaring som ingen kan vise maken til. Vi har spesialisert oss på nettopp prosjektmegling. Vårt selskap består av 13 medarbeidere som alle er motiverte, og ikke minst skolerte for oppgaven. Vår dyktige stab kan hjelpe deg med å realisere boligdrømmen – alt fra A til Å.

Vurderer du å sikre deg en av disse boligene så har du sikkert også mange spørsmål, som vi mer enn gjerne besvarer. Besøk oss i Storgata 8 eller ta kontakt pr telefon eller epost. Utbygger har også laget et flott visningssenter – hvor vi kan vise tegninger, bilder og et utvalg av de kvalitetene som følger leilighetene.

Vi kan også hjelpe til med å selge din nåværende bolig. En uforpliktende salgstakst fra en av våre meglere gjør at du har full oversikt over din økonomiske handlefrihet og vet nøyaktig hva du kan handle for.