solid
I denne artikkelen finner du en oversikt over de 5 mest populære restaurantene i MossI denne artikkelen finner du en oversikt over de 5 mest populære restaurantene i Moss

De 5 mest populære restaurantene i Moss

Det nærmer seg julebordsesongen og mange av oss skal ut å spise med venner, kolleger eller kanskje en liten kjærestemiddag. Vi har sjekket ut hvilke 5 restauranter i Moss som er mest populære på Tripadvisor. Kanskje er et av disse spisestedene ditt nye favorittsted?

Tripadvisor er et populært nettsted/app hvor man kan se andres erfaringer fra hoteller og restauranter man vurderer å besøke. Rangeringen går fra 1 til 5, der 5 er best. Man vurderer både maten, service, pris og atmosfære. Følgelig brukes det i markedsføringen av mange aktører som har fått gode anmeldelser. 

I Moss, som i mange andre byer, er det tøff konkurranse blant spisestedene. Faktisk er det oppført ca 60 ulike restauranter om du søker for Moss. Blant disse er det dog både kroer, cafeer, puber og andre spisesteder, utover alle restaurantene. 

Indisk og kinesisk på topp

Det er den indiske restauranten Koriander Moss som troner alene på topp med et snitt på tett opptil 5. Det er nærmere 100 besøkende som har anmeldt restauranten, og tilbakemeldingene er strålende. 

Nummer 2 på oversikten over de best rangerte restaurantene i Moss ligger Ming Restaurant. Det kinesiske spisestedet er anmeldt av hele 260 kunder og ligger på 4 av 5 i snitt. Det er også veldig bra, og tyder på at det er et populært sted blant veldig mange.

Nummer 3 på listen er Restaurant Munch som du finner på Refsnes Gods, på Jeløy. En klassisk restaurant som har 8 verk av Edvard Munch utstilt, og flott utsikt mot Oslofjorden. Munch har en score på 4,5, men har såpass mange færre anmeldelser enn Ming på andreplassen (som "bare" hadde 4 i snitt), at de rangeres på plassen under. Til info vektlegger forøvrig Tripadvisor ferske anmeldelser mest, for å motivere til å alltid levere topp service. 

Nummer 4 er Restaurant Ro som ligger i Vingparken. Restauranten omtaler seg selv som et fransk-italiensk brasserikonsept med et bredt utvalg på menyen. Kundene på Tripadvisor har rangert Ro som den beste grillrestauranten i Moss. Over 200 kunder har gitt spisestedet en total score på 4.

Sist ut på listen over de 5 mest populære restaurantene i Moss er greske Alexandros. Restauranten garanterer for at kjøkkenet leverer matopplevelser fra ekte, greske kokker. Kundene på Tripadvisor er stort sett enig i dette, og samlet sett oppnår også Alexandros en score på 4 fra over 200 anmeldelser. Alexandros finner du i storgata.

Som boligkjøper på Verkstoppen har du kort vei til de fleste av disse populære spisestedene. Aller kortest er det til Underverket Gastrobar som vi har omtalt tidligere.

Ikke la deg lure av falske anmeldelser

Det er viktig å ha i bakhodet at enkelte aktører forsøker seg på noen snarveier. Det er ingen problem å legge inn falske anmeldelser. Du bør derfor ikke legge vekt på de som har svært få anmeldelser. Eller de som har noen flere, men gjennomgående 5-stjerners og bare positive opplevelser. Altså aldri noe negativt å melde. Uvanlig mange utropstegn etter en positiv anmeldelse er også et kjennetegn på en falsk anmeldelse.