solid

Byggestart er besluttet og grunnarbeidene er godt i gang

2020-11-26
NÅ STARTER BYGGINGEN PÅ VERKSTOPPEN!

– Det er med stor glede vi nå kan informere om at salget på Verkstoppen har fortsatt den gode trenden og vi har solgt tilstrekkelig til at byggestart er besluttet. Ordene tilhører prosjektutvikler i Solid Prosjekt, Gaute Helgedagsrud.

Øverst på Verkstoppen er det planlagt 60 leiligheter fordelt på 5 blokkhus, og etter lanseringen i våres er det allerede solgt 31 leiligheter. – Med et så bra forhåndssalg gir det oss mulighet til å oppføre samtlige 5 blokker i ett byggetrinn, hvilket reduserer byggetiden betraktelig, forklarer Helgedagsrud videre. Boligutvikleren ser for seg å være i mål med byggingen innen sommeren 2022.

Tyvstartet grunnarbeidene i september

– Som noen muligens har observert så «tyvstartet» vi i september med grunnarbeider på tomten. Grunnentreprenør er i full gang med å sprenge ut tomten og ta ut masser. Dette er et omfattende arbeid som vil pågå frem til slutten av februar 2021. Deretter vil vi fort se konturene av byggene som skal reises.

Lokale kjøpere opptatt av beliggenhet

Det er en overvekt av lokale kjøpere som kjenner området godt. Det som går igjen er at mange tiltrekkes av den fantastisk spennende utviklingen som Verket har bidratt til, og den positiviteten denne nye bydelen har bidratt til for Moss Sentrum.

I denne konteksten tilfører Verkstoppen bydelen enda et attraktivt område med sin strategiske plassering helt på toppen, spekket med bokvaliteter og flott utsikt mot Oslofjorden, Mossesundet og sentrum. – Med kort gangavstand til alle byens fasiliteter er Verkstoppen et prosjekt vi gleder oss til å utvikle videre, avslutter Helgedagsrud.