Bli kjent med Underverket Gastrobar

Rett nedenfor Verkstoppen, med utsikt mot uteplassen med den lett gjenkjennelige elefanten av blankpolert, syrefast stål, finner du Underverket Gastrobar. Her i det tidligere sveiseverkstedet er det god mat og godt drikke som nå står på menyen.

I tillegg til mat og drikke byr Underverket denne høsten på både musikkbingo, konserter og vinsmaking. Fra Verkstoppen tar det deg rett i underkant av 10 minutter å rusle de 700 meterne før du er fremme. Siden oppstarten i 2021 har gastrobaren blitt godt kjent for mange mossinger, og er vel verdt et besøk om du enda ikke har tatt turen.

Her finner du både kommende arrangementer og link til booking av bord, noe som er anbefalt for å sikre seg plass til ønskelig dato.

Lokaler fulle av historie

Lokalene til Underverket bærer preg av historie og det er mange elementer som er gjenbrukt, om enn til andre formål enn opprinnelig. For eksempel er både benker og møbler i lokalet håndlaget av gamle stillaser, mens gammelt verktøy og utstyr er brukt til utsmykning. Pumpene som står under bordene er originale vannpumper fra papirproduksjonen. Her kan du lese mer om både Underverket og historien

Underholdning og uteservering hos Underverket i august. Foto: Underverket på FacebookUnderholdning og uteservering hos Underverket i august. Foto: Underverket på Facebook

Følg med på livet hos Underverket Gastrobar

For å holde deg orientert om hva som skjer anbefaler vi at du følger Underverket på Facebook. Brått dukker det opp noe spennende som du ikke vil gå glipp av.

Husk også at det er mange ting som skjer på Verket Scene som ligger vegg i vegg, et underholdningstilbud som vi har omtalt tidligere.