solid
2 salg på en halvtime på Verkstoppen2 salg på en halvtime på Verkstoppen

2 salg på en halvtime - 43 totalt

I boligprosjekter av en viss størrelse, slik som Verkstoppen, går det gjerne et par år fra salgsstart til innflytting i ferdig bolig. Tiden det tar vil være avhengig av forhold som salgstakten, vedtak for byggestart og selvfølgelig anslått tid for bygging. Denne uka ble det solgt 2 nye på en liten halvtime.

Denne uken ble det solgt ytterligere 3 nye leiligheter på Verkstoppen. Med disse salgene er det nå solgt 43 leiligheter av totalt 60. Morsomt nok ramlet to av kjøpekontraktene inn i løpet av en liten halvtime på onsdag, samt at det kom enda et salg et par dager senere. Vi gratulerer så mye til de nye eierne med hver sin leilighet på Verkstoppen. 

Leilighetene er forøvrig fordelt på 5 punkthus som omkranser et koselig parktun. Punkthusene har fra 9-12 enheter, samtlige med 4 etasjer per bygning. Leilighetene er som ledige er fordelt på samtlige de 5 punkthusene, med spredning i beliggenhet og størrelse. Samtlige ledige leiligheter finner du i boligvelgeren på denne siden.

Innflytting sommeren 2022

Etter planen vil det bli innflytting for kjøperne innen Q3 2022, hvor eksakt tidspunkt enda ikke er fastslått. Vi oppdaterer fortløpende med videre fremdrift i prosjektet, og dersom du er ekstra nysgjerrig kan du følge med på byggeprosessen via kameraet vårt.