youtube_video_preview

Nå starter vi salget av byggeklare boligtomter på Strømnesåsen

2023-10-04
Lørdag 14.oktober fra kl.11-13 arrangerer vi vår aller første visning på Strømnesåsen i visningssenteret. Vårt område ligger helt øverst på det nye boligfeltet og visningssenteret ligger ved inngangen til området. Dette er en gylden anledning til å bli bedre kjent med feltet og du kan prate med megler om de spørsmålene du sitter inne med.

Denne uken har vi også plassert ut tomteskilt med tydelig merking av tomtenummer og størrelse på hele feltet vårt. Dette gjør det selvfølgelig mye enklere for deg som interessent å orientere seg rundt på området.

Ved visningssenteret finner du flere skilt med oversiktskart med tomtemerking av hele feltet vårt på Strømnesåsen. Lørdag 14.oktober håper vi å treffe deg!

Over 30 byggeklare boligtomter for salg

Det er en glede å kunne presentere over 30 byggeklare boligtomter for salg i Råde. Vi vet godt hvor vanskelig det er å få tak i en tomt hvor man kan bygge det huset man selv ønsker, uten å være bundet opp til en entreprenør eller byggmester. Her kan du lese mer om fordelene ved å kjøpe boligtomt uten byggeklausul.

Det er gledelig at allerede før offisiell salgsstart har vi hatt 6 salg til våre interessenter som har fulgt prosjektet over lengre tid.