
RÅDALSÅSEN REKKEHUS
På Rådalsåsen bygger vi 18 rekkehus fordelt på to hustyper på hhv 122 kvm og 184 kvm. Den minste hustypen er på 122 kvm og går over 2 plan. Totalt har vi 11 enheter av denne fordelt på byggetrinn KS1 (5 stk) og KS2 (6 stk). De 7 sydligste rekkehusene er den største hustypen, og disse går over 3 plan og er altså på totalt 184 kvm.
Alle boligene vil få minimum fire soverom, samt solrik beliggenhet, fine uteplasser og et barnevennlig område med kort vei til skole og barnehage. Perfekt for småbarnsfamilien, såvel deg som vil ha en ny og romslig bolig med minimalt vedlikeholdsbehov de kommende årene.
På inngangssiden av husene blir det carport, og frokostterrasse med utgang fra kjøkkenet. Herfra vil du se den kommende Rådalsparken, som er en del av prosjektets felles uteareal. På baksiden av husene, mot vest, har du Fredrikstadmarka.
Her får du en sjelden kombinasjon av både forfriskende, frodig natur og kortreiste, urbane gleder!
Klikk på boksene under for å lese mer og se hele utvalget vårt av rekkehus og boligvelger:
Aktuelle saker fra Rådalsåsen
Status fra Rådalsåsen i januar
Januar er straks over, og vi er godt i gang med det nye året. Et spennende år hvor hele boligprosjektet på Rådalsåsen skal ferdigstilles. Park og Anlegg, Solid Entreprenør og Håkon Hansen jobber for fullt med innspurten, og fremdriften er god. Dette blir et utrolig flott prosjekt, som vi alle er stolte av å få jobbe med.Presentasjon av Hauge Lokalsamfunnsutvalg
Boligene på Rådalsåsen er en del av Hauge, som igjen er en del av Rolvsøy. Hauge har et eget lokalsamfunnsutvalg, som jobber for å fremme trivsel, gode levekår og bærekraftig samfunnsutvikling. Vi har tatt en prat med Kjell Hauge, leder for utvalget, om hva de jobber med og hvordan man går frem for å engasjere seg.Tilbakeblikk fra Rådalsåsen gjennom 2022
Det har vært et hektisk år på Rådalsåsen hvor det fra sommeren har flyttet inn 47 nye husstander i de 48 leilighetene som er ferdigstilt, samt 2 familier i de nye rekkehusene. Vi har satt sammen en årskavalkade i videoform, der du måned for måned ser hvordan feltet har utviklet seg.