Slik blir det på Rådalsåsen!

Det er ikke alltid like lett å se for seg noe som ikke er bygd enda! Men, på denne siden har vi samlet videoer og illustrasjoner for både leiligheter og rekkehus for å gi deg et best mulig inntrykk. I tillegg finner du nederst på siden vårt byggekamera som viser nye bilder fra byggeplassen time for time. Scroll deg nedover og bli bedre kjent med Rådalsåsen!

youtube_video_preview

Galleri - nye leiligheter

Her kan du se nærmere på illustrasjonstegninger av leilighetene, plasseringen på tomten og bli bedre kjent med det nye boligfeltet Rådalsåsen på Rolvsøy. Under hvert bilde står det en beskrivelse av hva du ser.

Klikk på bildene for større versjon.

Galleri - Nye rekkehus

Her kan du se nærmere på illustrasjonstegninger av rekkehusene, plasseringen på tomten og bli bedre kjent med det nye boligfeltet Rådalsåsen på Rolvsøy.

Klikk på bildene for større versjon.

Byggekamera Rådalsåsen

Her kan du følge utviklingen av Rådalsåsen, via byggekameraet vårt dag for dag. Som interessent eller kjøper av en bolig på Rådalsåsen kan du dermed holde deg oppdatert selv om du sitter hjemme i sofaen. Kameraet kan bli flyttet i perioder hvor det er nødvendig grunnet fremdriften på tomten.

Informasjon vedrørende kamera:

Kameraet tar et bilde i timen i tidsrommet 8.00 - 17.00. Hensikten med kameraet er at interessenter kan se utviklingen av prosjektet, samt at vi kan sette sammen bildene til en film ved prosjektets slutt.

Byggekameraet er montert og programmert i henhold til gjeldende reglement fra Datatilsynet.