solid

D503

Velkommen til leilighet D503, en suveren 4-roms hjørneleilighet i toppetasjen med takterrasse på hele 78 kvm!

Dette er en usjenert toppleilighet som gir deg godt med boltreplass enten du vil være innendørs eller ta deg en tur ut på den store terrassen. Her har du hovedsoverom på nærmere 16 kvm med eget bad og utgang til den fantastiske takterrassen. Fra den romslige entrèen har du inngang til et praktisk vaskerom/innvendig bod.

Leiligheten har et romslig oppholdsrom på hele 38 kvm der kjøkkenet er plassert i en praktisk krok, noe adskilt fra salong-delen. Hele rommet er fylt med store vindusflater som bidrar til rikelig naturlig lysinnslipp, og ikke minst en nydelig og vidstrakt utsikt. Det er også avsatt egen plass til et kontor eller TV-stue ved siden av stua.

Fra stua går du ut på et overbygget terrasse-område og størrelsen nær 80 kvm innbyr til mange spennende innredningsmuligheter. Utsikten er upåklagelig, herfra kan du følge slettelandskapet både sørover og nordover. I det fjerne kan man skimte Fredrikstadbrua mot sør, mens nordover ser man over mot Visterflo og Greåker/Opstad-området.

Heisen tar deg raskt og komfortabelt ned til garasjen hvor bilen eller sykkelen står trygt og tørt parkert, og klar for nye turer.

Status

Solgt

ID

D503

Pris

Ant.rom

4

BRA kvm.

99

Kjøpesum inkl omkostninger

Stipulerte felleskost.

3 728

Etasje

4

Terrasse m²

78.7

P-plasser

1

Meld interesse for enheten
 
 

Tilbake til oversikt