solid

D502

Velkommen til leilighet D502, en godt planlagt 3-romsleilighet i toppetasjen med 2 balkonger på nær 100 kvm totalt - utsikt over marka og mot Visterflo!

Denne toppleiligheten er gjennomgående og har balkonger i hver ende. Hovedsoverommet har egen utgang til den ene av balkongene, og vil oppleves stort og praktisk med sine 11,3 kvm. Det andre soverommet ligger vegg og vegg og teller i overkant av 7 kvm.

Boligen har en lys og tiltalende stue/kjøkkenløsning med utgang til den vestvendte balkongen på over 13 kvm. En praktisk og romslig uteplass med fantastisk utsikt over marka i vest eller de åpne sletteområdene mot sør eller nord.

Inngangspartiet i leiligheten er på 7,5 kvm og med sin avlange utforming fører det videre inn til både soverom, bad og stue/kjøkken. Videre har leiligheten et delikat baderom som er innredet med integrert servant, wc, dusj, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Med heisen er du raskt nede i garasjekjelleren som er behagelig fri for snø og is om vinteren, og stekende varme biler på sommeren. I garasjen ligger også sportsbod med god plass til oppbevaring.

Status

Solgt

ID

D502

Pris

Ant.rom

3

BRA kvm.

54.4

Kjøpesum inkl omkostninger

Stipulerte felleskost.

2 377

Etasje

4

Balkong m²

6.7

Terrasse m²

13.6

P-plasser

1

Meld interesse for enheten
 
 

Tilbake til oversikt