D501

Velkommen til leilighet D501, en unik 4-roms toppleilighet med fantastiske solforhold og utsikt - 90 kvm takterrasse som går rundt nesten hele leiligheten!

Her kommer du inn i en meget romslig entre med god plass for garderobe og inngang til vaskerom/innvendig bod. Videre har leiligheten adskilt soveromsdel med 3 soverom, hvorav hovedsoverommet er på 18 kvm med walk in closet, eget bad og utgang til egen balkong.

Leiligheten har en luftig og åpen stue/kjøkkenløsning på hele 50 kvm. Rommet er enkelt å innrede med flere sosiale soner – her har du plass til hele storfamilien til bords! Kjøkkenet er plassert i en praktisk krok, noe adskilt fra salong-delen. Hele rommet er fylt med store vindusflater som bidrar til rikelig naturlig lysinnslipp, og ikke minst en nydelig og vidstrakt utsikt enten du skuer øst, sør, vest eller nordover!

Til tross for sin egenskap som toppleilighet, er veien ned til garasjekjelleren unnagjort på null og niks via heisen. Heisen tar deg forøvrig bokstavelig talt rett opp i leiligheten, da du vil ha en egen inngangsdør (med lydsperre) som tar deg rett inn i heisen.

Status

Solgt

ID

D501

Pris

Ant.rom

4

BRA kvm.

138.2

Kjøpesum inkl omkostninger

Stipulerte felleskost.

4 915

Etasje

4

Balkong m²

6.7

Terrasse m²

90

P-plasser

1

Meld interesse for enheten
 
 

Tilbake til oversikt