solid

D406

Velkommen til leilighet D406, en stor og romslig 4-roms hjørneleilighet i 4. etasjeplan med vestvendt balkong, vinduer i 3 retninger og 2 bad!

Dette er en gjennomført leilighet som byr på det aller meste du har behov for. Et stort soverom på over 15 kvm, godt med skapplass og vinduer i to retninger, samt eget bud er både praktisk og litt luksus. De to mindre soverommene på 6,6 kvm er praktisk, og kan med enkelhet omgjøres til andre bruksformer om ønskelig.

Fra inngangsdøren kommer du inn i en romslig entrè med god plass for garderobe og inngang til innvendig bod/teknisk rom. Entrèen tar deg også videre til soverommene, badet eller inn til oppholdsrommet.

Oppholdsrommet er en åpen stue- og kjøkkenløsning. Stua er innbydende og lys med vinduer i to retninger, og egen kjøkkenkrok som gir god avskjerming mot resten av rommet. Fra stua er det utgang til den romslige og vestvendte balkongen på nærmere 29 kvm. Her vil du kunne nyte mange flotte dager og kvelder fremover, med sin høye og skjermede beliggenhet og flott utsikt over Rådalsparken, mot Bymarka og Visterflo i nord.

Mellom garasjekjelleren og leiligheten din står heisen klar og venter, og gjør livet behagelig komfortabelt enten du har hendene fulle eller ei.

Status

Solgt

ID

D406

Pris

Ant.rom

4

BRA kvm.

89.3

Kjøpesum inkl omkostninger

Stipulerte felleskost.

14 082

Etasje

3

Balkong m²

19,1

P-plasser

1

Meld interesse for enheten
 
 

Tilbake til oversikt