Nye boliger til salgs nær Fredrikstad og Sarpsborg

Prosjektet som er blitt en stor salgssuksess!
Nye leiligheter og rekkehus i hjertet av Rolvsøy! Nabo til marka, og samtidig tett på handelsområdene. 

Velkommen til visning lørdag 8.oktober kl. 12!
- Husk påmelding til megler!

Moderne, energigjerrige og vestvendte boliger på nytt boligfelt på Rolvsøy  

Rådalsåsen er det desidert største leilighetsprosjektet på Rolvsøy i nyere tid og majoriteten av boligkjøperne er folk fra nærområdet som ønsker seg en ny og moderne bolig med lave energikostnader, samtidig som man bor sentralt til rett ved Østfoldhallen og marka.

Totalt vil Hus A, B, C og D bestå av 97 leiligheter fordelt over 5 etasjer, med P-plass i kjeller og heis rett opp til boligen. Alle byggene er i gangsatt og de første 48 leilighetene i Hus A/B står klare til innflytting i løpet av sommeren 2022, mens Hus C og D blir klare våren og forsommeren 2023. I tillegg kommer det 18 rekkehus fordelt på 3 byggetrinn, hvor de to første med totalt 13 boliger allerede er igangsatt. Første innflytting er i oktober 2022.

Velkommen til visning!
Lørdag 8.oktober kl. 12

Meld deg på her!

Bli oppdatert - meld deg på nyhetsbrevet vårt

Hver måned lager vi nye artikler, videoer og statusoppdateringer fra Rådalsåsen som sendes til registrerte interessenter først. Dette er helt uforpliktende, men gir deg mulighet til å holde deg oppdatert og følge prosjektet på nært hold. Enten du er boligkjøper eller bare nysgjerrig. 


Perfekt beliggenhet på fin eiendom nær marka, Fredrikstad og Sarpsborg

Det nye boligfeltet Rådalsåsen ligger trygt plassert midt i hjertet av Rolvsøy, og er nabo til Fredrikstadmarka. Få minutter unna ligger handelsområdet Dikeveien, som kan by på et stort antall butikker. Det er også et effektivt kollektivtransporttilbud like utenfor døren, noe som gjør det enkelt å komme seg til både Fredrikstad og Sarpsborg sentrum.

Her får du en sjelden kombinasjon av å ha både et stort handelsområde tett innpå, samtidig som du har den store fredrikstadmarka rett på utsiden av døra!

Ikke vent for lenge med å sikre deg en leilighet eller rekkehus du drømmer om

Hus A er utsolgt og innflytting var i juni. Hus B har planlagt innflytting i september 2022. Her nærmer det seg sluttsolgt, mens Hus C og D fortsatt har et variert utvalg av ulike leilighetsvarianter. Finner du en bolig som er perfekt for deg, ta kontakt med megler for å høre mer om den!

Meld din interesse slik at vi kan se nærmere på mulighetene som finnes, kombinert med behov og ønsker du sitter inne med! Her er det noe i alle prisklasser, størrelser og etasjeplan!

Boder

Heis

Balkong

Garasjekjeller

Vestvendt beliggenhet

Velkommen til visning! 

Du treffer oss på visningssenteret i Råkollveien

Velkommen til neste visning:
Lørdag 8.oktober kl. 12

Daniel Lislerud
Telefon: 470 90 870
E-post: daniel.l@eiendomsmegler1oa.no

Caroline S. Meyer
Telefon: 416 69 206
E-post: caroline.m@eiendomsmegler1oa.no

youtube_video_preview

Område & nærmiljø

Rådalsåsen er nabo til marka, men samtidig tett på handelsområder og sentralt plassert midt mellom Sarpsborg og Fredrikstad. Et effektivt kollektivtrafikktilbud går rett utenfor døren og bringer deg raskt til alt området har å by på.

Butikk

1400 m

Buss

50 m

Barnehage

1500 m

Skole

1100 m

Aktuelle saker fra Rådalsåsen

Meld interesse og få siste
nytt rett i innboksen din
 

  
 

Flere prosjekter