Nye boliger til salgs nær Fredrikstad og Sarpsborg

Prosjektet som er blitt en stor salgssuksess! Få ledige! Nye leiligheter og rekkehus i hjertet av Rolvsøy! Nabo til marka, og samtidig tett på handelsområdene. 

Moderne, energigjerrige og vestvendte boliger på nytt boligfelt på Rolvsøy  

Rådalsåsen er det desidert største leilighetsprosjektet på Rolvsøy i nyere tid og majoriteten av boligkjøperne er folk fra nærområdet som ønsker seg en ny og moderne bolig med lave energikostnader, samtidig som man bor sentralt til rett ved Østfoldhallen og marka.

Totalt vil Hus A, B, C og D bestå av 97 leiligheter fordelt over 5 etasjer, med P-plass i kjeller og heis rett opp til boligen. Alle byggene er i gangsatt og de første 48 leilighetene i Hus A/B står klare til innflytting i løpet av sommeren 2022, mens Hus C og D blir klare våren og forsommeren 2023. I tillegg kommer det 18 rekkehus fordelt på 3 byggetrinn, hvor de to første med totalt 13 boliger allerede er igangsatt. Første innflytting er i oktober 2022.

Velkommen til visning
av våre nye rekkehus!

Ons. 1.feb fra kl.17

Meld deg på her!

Ikke vent for lenge med å sikre deg en leilighet eller rekkehus du drømmer om

Hus A er utsolgt og innflytting var i juni, og Hus B hadde innflytting i september. Her nærmer det seg sluttsolgt, mens Hus C og D fortsatt har et variert utvalg av ulike leilighetsvarianter. Finner du en bolig som er perfekt for deg, ta kontakt med megler for å høre mer om den!

Meld din interesse slik at vi kan se nærmere på mulighetene som finnes, kombinert med behov og ønsker du sitter inne med! Her er det noe i alle prisklasser, størrelser og etasjeplan!

Boder

Heis

Balkong

Garasjekjeller

Vestvendt beliggenhet

Velkommen til visning!  

Neste visning:
Onsdag 1.februar fra kl.17
Lørdag 11.februar fra kl.12

Daniel Lislerud
Telefon: 470 90 870
E-post: daniel.l@eiendomsmegler1oa.no

Caroline S. Meyer
Telefon: 416 69 206
E-post: caroline.m@eiendomsmegler1oa.no

youtube_video_preview

Område & nærmiljø

Rådalsåsen er nabo til marka, men samtidig tett på handelsområder og sentralt plassert midt mellom Sarpsborg og Fredrikstad. Et effektivt kollektivtrafikktilbud går rett utenfor døren og bringer deg raskt til alt området har å by på.

Butikk

1400 m

Buss

50 m

Barnehage

1500 m

Skole

1100 m

Aktuelle saker fra Rådalsåsen

Meld interesse, book visning eller send oss dine spørsmål. 

Ved påmelding til annonsert visning må dette gjøres minst 2 timer før annonsert tid.
 

  
 

Flere prosjekter