Nye boliger til salgs nær Fredrikstad og Sarpsborg

Prosjektet som er blitt en stor salgssuksess! Få ledige! Nye leiligheter og rekkehus i hjertet av Rolvsøy! Nabo til marka, og samtidig tett på handelsområdene. 

Moderne, energigjerrige og vestvendte boliger på nytt boligfelt på Rolvsøy  

Rådalsåsen er det desidert største leilighetsprosjektet på Rolvsøy i nyere tid og majoriteten av boligkjøperne er folk fra nærområdet som ønsker seg en ny og moderne bolig med lave energikostnader, samtidig som man bor sentralt til rett ved Østfoldhallen og marka.

Totalt består Hus A, B, C og D av 97 leiligheter fordelt over 5 etasjer, med P-plass i kjeller og heis rett opp til boligen. De siste leilighetene (hus D) ferdigstilles april 2023. I tillegg til leilighetene bygger vi også 18 rekkehus i forkant av blokkene, fordelt på to og tre etasjer. Disse ferdigstilles i løpet av august 2023.

Velkommen til visning
leiligheter og rekkehus!
Lør 10.juni kl. 12

Meld deg på her!

Ikke vent for lenge med å sikre deg en leilighet eller rekkehus du drømmer om

Leilighetene i Hus A, B og D er utsolgt, mens i Hus C er det èn ledig. I tillegg har vi kun ett ledig rekkehus på 2 plan, men flere som er over 3 plan (184 kvm). Finner du en bolig som er perfekt for deg, ta kontakt med megler for å høre mer om den!

Meld din interesse slik at vi kan se nærmere på mulighetene som finnes, kombinert med behov og ønsker du sitter inne med!

Boder

Heis

Balkong

Garasjekjeller

Vestvendt beliggenhet

Velkommen til visning!  

Neste visning:
Lørdag 10.juni fra kl.12

Daniel Lislerud
Telefon: 470 90 870
E-post: daniel.l@eiendomsmegler1oa.no

Caroline S. Meyer
Telefon: 416 69 206
E-post: caroline.m@eiendomsmegler1oa.no

youtube_video_preview

Område & nærmiljø

Rådalsåsen er nabo til marka, men samtidig tett på handelsområder og sentralt plassert midt mellom Sarpsborg og Fredrikstad. Et effektivt kollektivtrafikktilbud går rett utenfor døren og bringer deg raskt til alt området har å by på.

Butikk

1400 m

Buss

50 m

Barnehage

1500 m

Skole

1100 m

Aktuelle saker fra Rådalsåsen

Meld interesse, book visning eller send oss dine spørsmål. 

Ved påmelding til annonsert visning må dette gjøres minst 2 timer før annonsert tid.
 

  
 

Flere prosjekter