Nye boliger til salgs nær Fredrikstad og Sarpsborg

Prosjektet som er blitt en stor salgssuksess! Nye rekkehus i hjertet av Rolvsøy! Nabo til marka, og samtidig tett på handelsområdene. Alle leilighetene er utsolgt.

PS: Vi tilbyr deg som boligkjøper Solid Salgsgaranti, det innebærer at vi kan kjøpe boligen din til en avtalt pris om du ikke får solgt den selv. Kjøp av oss - selg til oss!

Moderne, energigjerrige og vestvendte boliger på nytt boligfelt på Rolvsøy  

Rådalsåsen er det desidert største leilighetsprosjektet på Rolvsøy i nyere tid og majoriteten av boligkjøperne er folk fra nærområdet som ønsker seg en ny og moderne bolig med lave energikostnader, samtidig som man bor sentralt til rett ved Østfoldhallen og marka.

Totalt 97 leiligheter og 18 rekkehus er ferdigstilt og overlevert til kjøperne. Det er fortsatt noen enheter igjen dersom du også ønsker deg en ny og moderne bolig på Rolvsøy! 

Velkommen til visning
onsdag 11.okt 17:00

Meld deg på her!

Vi kan ta boligen
din i innbytte!

Be om tilbud

Ikke vent for lenge med å sikre deg et rekkehus du drømmer om

Alle 97 leilighetene er utsolgt, men vi har igjen et rekkehus over 3 plan. Kanskje dette er perfekt for deg, ta kontakt med megler for å høre mer om den!

Meld din interesse slik at vi kan se nærmere på mulighetene som finnes, kombinert med behov og ønsker du sitter inne med!

Boder

Heis

Balkong

Garasjekjeller

Vestvendt beliggenhet

Velkommen til visning!  

Neste visning:
Kontakt oss for ønsket visningstidspunkt

Kenneth Graarud Olsen
Mobil
48 22 90 70
E-post: kenneth.g.olsen@krogsveen.no

youtube_video_preview

Område & nærmiljø

Rådalsåsen er nabo til marka, men samtidig tett på handelsområder og sentralt plassert midt mellom Sarpsborg og Fredrikstad. Et effektivt kollektivtrafikktilbud går rett utenfor døren og bringer deg raskt til alt området har å by på.

Butikk

1400 m

Buss

50 m

Barnehage

1500 m

Skole

1100 m

Aktuelle saker fra Rådalsåsen

Meld interesse, book visning eller send oss dine spørsmål. 

Ved påmelding til annonsert visning må dette gjøres minst 2 timer før annonsert tid.
 

  
 

Flere prosjekter