Velkommen til visning 24.juni

Velkommen til siste fellesvisning før sommerferien på Rådalsåsen. Vi byr på både noe varmt og kaldt i koppen samt en smakfull presentasjon av det nye boligprosjektet som er under bygging på Rolvsøy.

Praktisk nok, ettersom leilighetene ikke er bygget enda, har vi et laget et visningssenter rett ved siden av tomten vi bygger på. Disse lokalene er innredet med materialer som svarer til det vi leverer i prosjektet. Her vil du kunne se kjøkkeninnredning, bad, gulv, farger m.m. Her finner du også en rekke større illustrasjoner og plantegninger slik at det blir litt lettere for deg å orientere deg.

Trenger du hjelp til å finne en leilighet innenfor et gitt budsjett og konkrete behov, vil megler komme med flere forslag du kan vurdere. Ønsker du å lese mer om prosjektet hjemme får du alltid med deg prospekt, prisliste og en spesifikasjon av betingelser og leveranse for prosjektene.

Selvfølgelig kan du kjøpe leilighet direkte på visningen også dersom du finner drømmeleiligheten. Megler hjelper deg med utfylling av budskjema, og følger opp førstkommende virkedag.