Status fra Rådalsåsen - Mars

Våren har kommet til Rådalsåsen, og fasaden på byggene begynner å ta form. Solid Entreprenør jobber parallelt med alle fire blokkene, samtidig som Håkon Hansen Byggentreprenør er godt i gang med de syv første rekkehusene. Flere leiligheter har blitt solgt den siste måneden, og det er ingen tvil om at mange gleder seg til å flytte til flotte Rådalsåsen!

Ved utgangen av mars har vi solgt 71 av 97 leiligheter på Rådalsåsen. Av de 6 rekkehusene som er lagt ut for salg, er 3 stk solgt. Det er godt oppmøte på visninger og mange er nysgjerrige og interesserte i å sikre seg en splitter ny bolig her i hjertet av Rolvsøy. Det er ekstra hyggelig å se at mange av våre kjøpere allerede bor på Rolvsøy, og ønsker å flytte fra eneboligen sin og inn i en ny leilighet i samme område. Dette vitner om at mange trives veldig godt med å bo på Rolvsøy. 

Naturopplevelser og gode handlemuligheter 

En bolig på Rådalsåsen byr på mange muligheter, både naturopplevelser i Fredrikstadmarka, handleturer i Dikeveien og Østfoldhallen, og i løpet av 10 minutter med buss eller bil kan du være i Fredrikstad eller Sarpsborg sentrum. Har du barn eller barnebarn er det også gangavstand til flere gode barnehager, barne- og ungdomsskoler. Det vil også opparbeides en flott park inne på boligområdet, som vi håper vil være til glede for både store og små.
Les landskapsarkitektens tanker om Rådalsparken her.

youtube_video_preview

Fasademontering og innredningsarbeid

På byggeplassen er det stor aktivitet, og blokk A og B er i rute for en overlevering i løpet av 3.kvartal 2022. På hus A jobber Solid Entreprenør med demontering av stillaset, og fasaden begynner å komme på plass. Rekkverket er også på vei opp, og det er kun noen fasadeplater som gjenstår. Innvendig begynner leilighetene å bli ferdige med fliser, parkett, kjøkken, baderomsinnredning etc. Fellesarealene begynner også å ta form med både maling, fliser og himling. Heisen vil monteres i løpet av uke 14.

I hus B er bygget tett og det er nesten ferdig med trekledning. Montering av fasadeplater vil starte opp i løpet av de neste ukene. Innvendig har maler startet opp, og veggene er i ferd med å komme på plass og tettes.

I hus C og D begynner parkeringskjelleren å bli ferdig. Betongen er også godt i gang i C bygget, og har kommet opp til 2/3.etasje.