solid
youtube_video_preview

Status fra Rådalsåsen - mai

2022-05-31
På Rådalsåsen, et nytt boligfelt under utvikling på Rolvsøy i Fredrikstad, utvikler Solid Prosjekt totalt 97 leiligheter og 18 rekkehus. De første 48 leilighetene (Hus A og B) står klare til innflytting i løpet sommeren 2022, samt 7 rekkehus. Prosjektleder i Solid Prosjekt, Magnus Lie Nilsen, tar oss her gjennom status for hvert enkelt av byggene.

Hus A består av 21 leiligheter og samtlige har vært utsolgte en stund. Her vil overtagelse skje senere i juni og det er stort sett mindre ting utomhus og gjerder som gjenstår. Hus B ligger noe lenger bak og overtagelse for kjøperne er planlagt over sommeren. Dette bygget inneholder 27 leiligheter, og her er det fortsatt 6 ledige fordelt over både 1., 2. og 4. etg.

Hus C som ble lansert i høst har en planlagt ferdigstillelse våren 2023. Her er det totalt 22 leiligheter organisert som borettslag. Foreløpig er det 10 usolgte enheter fordelt på 2-4 roms og priser fra 3,4 til 7,295 millioner. Støpejobben er ferdig og taket er på plass, tømrerne er i gang med yttervegger og på taket. Videre mot sommeren er målet å få tett bygg.

Hus D er det siste leilighetsbygget som ble lansert og består av 27 leiligheter. Her er det kun 5 ledige leiligheter nå. Disse er forventet å stå ferdigstilte før sommeren 2023. Så langt er det støpt opp til 3.etasje og det jobbes blant annet med heis- og trappesjakter om dagen. Håper å være ferdig med støpingen før ferien starter.

Rekkehusene over 3 plan og som rommer 184 kvm kommer snart for salg og vil stå klare til innflytting ila september i årRekkehusene over 3 plan og som rommer 184 kvm kommer snart for salg og vil stå klare til innflytting ila september i år

De første rekkehusene på Rådalsåsen

De første rekkehusene (av totalt 18 stk fordelt på 3 byggetrinn) som vil stå klare er byggetrinnet kalt KS3. Dette er de 7 sydligste rekkehusene som strekker seg over 3 plan og 184 kvm. Vinduene er straks på plass og bygget er dermed tett. Disse oppføres av Byggmester Håkon Hansen.

Salgsstart for disse 7 er rett rundt hjørnet. Fra tidligere har vi allerede startet salget av de 6 midterste rekkehusene, og her er 5 av 6 solgt. Disse er ikke påbegynt enda, men det vil skje over sommeren og målet er overtagelse for kjøperne rundt påsketider 2023. Disse går over 2 plan og måler 122 kvm totalt. Samtlige av rekkehusene kommer med 4 soverom og bad i øverste etasje.