solid

Status fra Rådalsåsen i september

Høsten har kommet for fullt og september er straks over. Denne måneden har alle leilighetene på hus B blitt overlevert, og det er blitt avholdt kranselag for hus C og D. Fremdriften på plassen er god, og fasaden på de to siste blokkene begynner å ta form.

På byggeplassen til Rådalsåsen er det god fremdrift, og byggingen av hus C og D er godt i rute. Siden forrige oppdatering er alle leilighetene i hus B overlevert, og mange har nå flyttet inn i sin nye bolig. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger på leilighetene og uteområdet, noe som er svært gledelig. Les gjerne mer om overlevering av hus B her.

I midten av september ble det arrangert kranselag for alle arbeiderne på byggeplassen, for å feire at både hus C og D nå har tett tak. Det ble en hyggelig markering i parkeringskjelleren med grillmat og kake, les gjerne mer her

Interessert i leilighet på Rådalsåsen? Klikk her

Godt i gang med montering av fasadeplater 

På hus C er montering av fasadeplater 90% ferdig, og arbeidet med å sette opp balkongrekkverk er i gang. Innvendig i bygget er all gipsing nå ferdig, og både maler og flislegger er i gang med sitt arbeid.

På Hus D er huset nå tett, og montering av fasadeplater har startet. Innvendig jobbes det for fullt med å sette opp vegger i leilighetene, samt røranlegg fra elektriker og rørlegger. 

God fremdrift på rekkehusene 

Rekkehusene på KS3 skal ferdigstilles i månedsskiftet oktober/november, og her er Håkon Hansen godt i gang med fasadearbeidet utvendig og innredningsarbeid innvendig.

På KS2 skal bindingsverket, etasjeskiller og taksperrer være på plass i løpet av uke 42, og taket skal være tett i løpet av uke 44. Videre skal bygget inkludert vinduer være tett i løpet av uke 45/46. Eter dette tvil fasadekledning og legging av takstein pågå frem mot jul.

Interessert i rekkehus på Rådalsåsen? Klikk her