youtube_video_preview

Status fra Rådalsåsen i oktober

Solid Entreprenør, Håkon Hansen og Park & Anlegg holder god fremdrift på byggeplassen til Rådalsåsen, og det er stor aktivitet på både blokkene og rekkehusene. Den første rekken med hus, KS3, overleveres første uken i november. Blokk C og D, samt rekkehusene i KS2, skal etter planen overleveres til våren.

På hus C begynner fasaden utvendig å nærme seg ferdig, og arbeidene innvendig er godt i gang. Det jobbes for fullt med både malerarbeid, flislegging, legging av parkett og montering av innredning.

Hus D begynner også å få på plass mye av fasaden utvendig, og det er forventet at montering av fasadeplater skal være ferdig i slutten av november. Innvendig i leilighetene arbeides det med gipsing av vegger og himlinger, samt sparkling av gulver.

I parkeringskjelleren gjenstår nå kun gjenstøping av hull til tårnkran og utsparring av en vegg i kjelleren. 

Interessert i en leilighet på Rådalsåsen? Klikk her for å se ledige leiligheter. 

Overlevering av rekkehusene i KS3

Rekkehusene i KS3 er nå ferdigstilt, og overleveres første uken i november. Vi er svært fornøyde med hvor flotte husene har blitt, og hvor godt de harmonerer med området og boligblokkene. Håkon Hansen er også godt i gang med byggingen av KS2, som etter planen skal ferdigstilles allerede til våren.

Det er fremdeles noen ledige rekkehus! Sjekk ut salgsoppgave og boligvelger her.