Status fra Rådalsåsen i januar

2023-01-27
Januar er straks over, og vi er godt i gang med det nye året. Et spennende år hvor hele boligprosjektet på Rådalsåsen skal ferdigstilles. Park og Anlegg, Solid Entreprenør og Håkon Hansen jobber for fullt med innspurten, og fremdriften er god. Dette blir et utrolig flott prosjekt, som vi alle er stolte av å få jobbe med.

Per i dag er det solgt totalt 88 leiligheter og 7 rekkehus på Rådalsåsen. Som de fleste andre opplever vi nå en periode med lavere salgstakt, samtidig som vi ser at interessen fremdeles er god, og det er mange innom på visninger. Dette ser vi på som svært positivt, og vi får mange gode tilbakemeldinger på prosjektet fra både beboere, naboer og interessenter. 

Nærmer seg ferdigstillelse 

Hus C med sine 22 leiligheter nærmer seg ferdig, og overtagelsene starter allerede 1.mars. I disse dager gjennomføres det ferdigbefaringer sammen med kjøper, for ta en nøye gjennomgang av boligen og luke ut eventuelle feil og mangler i god tid før innflytting. Boligene er nesten helt ferdige, det er kun mindre arbeider som står igjen inne og ute. 

I hus D er vinduene nå på plass utvendig, og fasaden begynner å bli ferdig. Vareheisen vil demonteres i løpet av uke 5. Maler, flislegger, innredningsarbeider, parkett og belistning er godt i gang innvendig. Overlevering av disse leilighetene vil finne sted i april.

Håkon Hansen har startet med innvendige arbeider på KS2, og maleren er i full gang. Fasaden utvendig begynner også å komme på plass. Planlagt overlevering av disse rekkehusene er i slutten av mars.


Parkeringskjelleren under alle blokkene er nå ferdig asfaltert, himlingen er straks ferdig, og merking av p-plasser er i gang. Montering av boder starter også fortløpende.
Utvendig ligger Park og Anlegg godt an i forhold til planlagt arbeid, og har nå fokus på lekeplasser og inngangspartiet rundt hus D.

Lyst til å engasjere deg i lokalsamfunnet? 

Vi har tatt en prat med Kjell Hauge, som er leder for Hauge Lokalsamfunnsutvalg på Rolvsøy. De jobber for å fremme trivsel, gode levekår og bærekraftig samfunnsutvikling for beboere som tilhører Hauge. Ta gjerne en titt på deres facebooksider, og ta kontakt for mer informasjon!