youtube_video_preview

Status fra Rådalsåsen i februar

Vi er inne i siste innspurt på Rådalsåsen, og i løpet av mars og april skal de to siste boligblokkene og rekkehusene på KS2 overleveres. Fremdriften er godt i rute, og det begynner å bli ferdig både utvendig og innvendig. Her kommer en liten status fra måneden som gikk.

I februar har vi solgt 5 nye boliger på Rådalsåsen, 3 rekkehus og 2 leiligheter. Dette er svært hyggelig i et relativt rolig marked. Totalt har vi nå solgt 100 boliger på Rådalsåsen, 10 rekkehus og 90 leiligheter. De som allerede har flyttet inn trives godt på Rådalsåsen, og vi får mange positive tilbakemeldinger på prosjektet. 

Nærmer seg ferdigstillelse

Det nærmer seg ferdigstillelse av både hus C, D og KS2. Hus C skal overleveres først, og her flytter de første beboerne inn allerede 1.mars. Forbefaringer ble gjennomført i slutten av januar, og det var generelt få feil og mangler i leilighetene.

I hus D er bygget snart ferdig utvendig, det er kun inngangspartiene som gjenstår. Maler, flislegger, innredningsarbeid, parkett og belistning er godt i gang, og det er kun 1.etg som gjenstår. Åpent hus ble arrangert for ett par uker siden, og mot slutten av mars skal det gjennomføres forbefaringer. Planlagt ferdigstillelse for dette bygget er midten av april. 

God fremdrift på rekkehusene

Det er også god fremdrift på rekkehusene, og planlagt overlevering av de seks rekkehusene på KS2 er i slutten av mars. Fasaden utvendig begynner nå å komme på plass, og innvendige arbeider er godt i gang. Forbefaringer gjennomføres andre uken i mars.
Håkon Hansen har også startet med tømmer og reisverk på KS1. Disse rekkehusene skal etter planen stå ferdig i 3.kvartal.