solid

Status fra Rådalsåsen i august

Sommeren er straks over, og vi går noen fine høstmåneder i møte. På byggeplassen til Rådalsåsen er det mye som skjer, og mange fag jobber parallelt for å holde god fremdrift. Hus A ble overlevert før sommerferien, og her har de fleste nå flyttet inn og trives godt i sin nye bolig. Første uken i september starter vi også overlevering av leilighetene i Hus B, med 27 leiligheter.

Det er fremdeles god interesse for boligene på Rådalsåsen, og vi har per nå solgt totalt 81 leiligheter og 7 rekkehus. De siste 5 rekkehusene i KS1 ble lagt ut for salg nå i midten av august. Vi er svært glade for at så mange ønsker å bo på Rådalsåsen, og det er hyggelig med alle positive tilbakemeldinger vi får på både boligene og Rådalsparken. Vi anbefaler dere alle å ta en spasertur forbi byggeplassen for å se hvor flotte blokkene og uteområdet blir.

Sjekk ut vår nyeste dronefilm fra prosjektet! 

youtube_video_preview

Godt i rute for overlevering av de to siste blokkene våren 2023

På Hus C har Solid Entreprenør nå kommet godt i gang med montering av fasadeplater og utvendig kledning, og dette forventes å ferdigstilles i uke 39/40. Det er gøy å se hvordan bygget virkelig tar form når platene kommer på plass, og hvordan de ulike byggene harmonerer med hverandre arkitektonisk. Innvendig i bygget er tekniske fag nå i gang med sitt arbeid, samtidig som lukking av gipsvegger og himling pågår. Det er også klart for oppstart med maler i 5.etg.

I hus D er betongen nå 98% ferdig, og det er kun gjenstøping av kranhull og transporthull som gjenstår. Dette vil utføres i starten av oktober. Bygget har nå tett tak, og arbeidet med yttervegger er i gang i 5, 4, og 3. etg.

Byggingen av rekkehusene er godt i gang 

Håkon Hansen er godt i gang med byggingen av rekkehusene, og de første syv husene på KS3 skal stå ferdig i starten av november. Her er utvendig kledning nå godt i gang, og vi ser hvor fine husene blir. Innvendig er også malerarbeidet ferdig, og det er startet opp med innredningsarbeider. Arbeidet med rekkehusene på KS2 startet også opp før ferien, og det støpes i disse dager plate på mark. Etter støp starter Håkon Hansen fortløpende med å reise byggene.