solid

Status for Rådalsåsen i november

November er over og vi nærmer oss den store julehøytiden. På Rådalsåsen holdes det god fremdrift, og utvendig fasade på hus C og D begynner å nærme seg ferdig. Denne måneden har også rekkehusene på KS3 blitt ferdigstilt og overlevert.

Totalt 55 av 115 boliger på Rådalsåsen er nå ferdigstilt og overlevert, og i løpet av våren 2023 ferdigstilles ytterligere 55 boliger. Første uken i november ble de syv første rekkehusene på Rådalsåsen overlevert til nye beboere, og etter planen skal de neste seks rekkehusene og boligblokk C ferdigstilles i mars 2023.

Det er per i dag solgt totalt 87 leiligheter og 7 rekkehus på Rådalsåsen.
Klikk her for å komme til boligvelgeren og se hva som fremdeles er ledig! 

Overleveres våren 2023

Solid Entreprenør holder god fremdrift og er godt i rute på hus C og D. Det er planlagt overlevering av disse blokkene i mars og april neste år. På hus C er utvendige fasader stort sett ferdige, og både maler, flislegger, parkett og innredning er godt i gang.
På blokk D gjenstår det noe på fasaden utvendig, blant annet vinduer og balkongdører som kommer i løpet av neste uke. Innvendig i leilighetene er det ferdig gipset, og maler og flislegger er i gang. 

Tårnkrana er demontert 

Det var en stor milepæl i prosjektet når den store tårnkrana ble demontert og kjørt vekk i starten av november. Hullet etter krana er også nå støpt igjen, og det er ferdig asfaltert i parkeringskjelleren. Les gjerne mer om demontering av tårnkrana her.

Utomhusområdet og Rådalsparken er også i rute i henhold til fremdriftsplanen, og i løpet av denne uken vil det monteres rekkverk på den store betongtrappen midt i området. Det er også montert nytt autovern mot Råkollveien, og våren 2023 vil det bli ny asfalt på gangstien.
Park og Anlegg jobber for fullt med Rådalsparken som vil ferdigstilles samtidig som de to siste boligblokkene. Dette blir et flott parkområde for både store og små.  

Julestemning på Rådalsåsen 

Det er hyggelig å se at flere av beboerne på Rådalsåsen har pyntet med julelys på terrassen og i vinduene, og vi har også fått satt opp en liten furu mellom blokk A og KS3, som vil vokse seg til et stort og flott juletre i løpet av de neste årene. 

youtube_video_preview