solid

Smarte kjøkkenløsninger fra HTH

2021-06-16
Kjøper du en leilighet på Rådalsåsen er det HTH som er valgt som kjøkkenleverandør. I denne artikkelen introduserer vi noen av de smarte kjøkkenløsningene du kanskje ikke kjente til.

Boligene våre blir stadig smartere og det er en spennende utvikling innen mange områder. Kjøkkenet er et av de viktigste områdene i en bolig, selve hjertet vil enkelte hevde, og HTH har utviklet en rekke ulike løsninger man kan velge blant. 

Dyrk urter og grønnsaker på kjøkkenetDyrk urter og grønnsaker på kjøkkenet

VEKSTSKAP

Vekstskapet som setter stemningen

I corona-tiden har enda flere nordmenn oppdaget gleden ved å dyrke sine egne grønnsaker og urter. Heldigvis trenger du ikke nødvendigvis stor plass til dette, ei heller uteområder. Med dette vekstskapet fra HTH får du ikke bare friske grønnsaker og urter, men også et dekorativt element på kjøkkenet ditt. 

Ettersom naturlig sollys er en mangelvare i store deler av vinterhalvåret er HTHs nye vekstskap med innebygget lys perfekt for krydderurtene dine. I tillegg gir det en kreativ og stemningsfull kjøkkenløsning som fort blir et hyggelig samtaletema for gjestene dine. 


Ikke irriter deg over synlige ladekablerIkke irriter deg over synlige ladekabler

MOBILLADER

Praktisk og trådløs mobillader 

Er du opptatt av orden på kjøkkenet kan ladekabler som henger og slenger være et irritasjonsmoment. Dette har også HTH erfart og derfor utviklet denne smarte ladeløsningen. 

Ved å montere en trådløs lader under benkeplaten vil mobilen starte ladingen så snart du plasserer den innenfor et gitt område. Praktisk, smart og veldig enkelt.  

Innebygget sokkelgarasje for robotstøvsugerenInnebygget sokkelgarasje for robotstøvsugeren

SOKKELGARASJE TIL ROBOTSTØVSUGEREN

Ute av syne - ute av sinn

Svært mange nordmenn har en robotstøvsuger som trofast og pålitelig sørger for at gulvene er tilnærmet frie for støv og bøss når man kommer inn døra. Inntil nå har støvsugeren gjerne stått godt synlig plassert langs en av veggene i stua eller på kjøkkenet. 

HTH har valgt å utnytte plassen i soklene på kjøkkenet som et nytt hvilested for robotstøvsugeren, slik at den kan lade batteriene i fred mellom hver økt. Rett og slett en smart garasje til en smart støvsuger. Se video øverst i artikkelen hvor robotstøvsugeren kommer ut av garasjen for en ny økt. Sokkelgarasjen krever at skapet har 60 cm bredde og at maks høyde på robotstøvsugeren er 12,5 cm.

Merk: Når roboten kjører inn i garasjen igjen må sokkelen lukkes manuelt.


Ny måte å tenke skap påNy måte å tenke skap på

UTNYTT SKAPPLASSEN MAKSIMALT

La skapet komme til deg

HTH har utviklet et konsept de kaller MagicMoveID hvor den bakerste delen av skapet kan kjøres mekanisk ned med et knappetrykk. Dermed vil du enkelt komme til både innerst og øverst i skapene, og kan utnytte mer av skapplassen. Nærmest som en stående skuff. 

5 fordeler ved MagicMoveID

1 Du kan nå inn bakerst i øverste kjøkkenhylle uten hjelp.
2 Du utnytter hver en centimeter og unngår uutnyttet plass.
3 Du har kjøkkenredskapene gjemt bort, men like for hånden.
4 Skarpe kjøkkenredskaper er utenfor rekkevidde.
5 Du får et stilrent design og en smart løsning som vil imponere.

Lysten på mer inspirasjon fra HTH?

Besøk HTHs hjemmesider her for flere nyttige dingser, inspirerende tips og lekre kjøkkenløsninger for boligen din.